Mainos

Avaintodistaja muistaa ampumisen Alpeilla

Alpeilla perheensä väkivaltaisesti menettänyttä 7-vuotiasta tyttöä on tänään päästy kuulemaan.

Uutiskanava France 24:n verkkosivujen mukaan pikkutyttö näyttäisi muistavan tapahtumat ja on ollut niistä peloissaan.

France 24:n käyttämän tuntemattoman lähteen mukaan poliisi on tavannut tytön, mutta kuuleminen on vasta alussa. Tyttö on ollut edelleen hyvin väsynyt, joten poliisi ei ole pystynyt kysymään häneltä tarkkoja yksityiskohtia tapahtumista.

Poliisi on viime päivinä selvittänyt muun muassa "salaisia tapaamisia", joihin perheen tapettu isä otti osaa joitakin päiviä ennen surmia. Poliisi on myös etsinyt ihmisiä, jotka mahdollisesti tietävät jotakin leirintäalueella ennen traagisia tapahtumia yöpyneestä perheestä.

7-vuotias perheen vanhempi tyttö on ollut sairaalassa Grenoblessa sen jälkeen kun häntä ammuttiin päähän ja olkapäähän hyökkäyksen yhteydessä. Tyttö nukutettiin aluksi keinotekoiseen koomaan, jotta hän sai toipua rauhassa. Tytön setä ja täti ovat saapuneet sairaalaan hänen tuekseen. Poliisi vartioi sairaalaa ympärivuorokautisesti.

7-vuotiasta lasta pidetään nyt avaintodistajana vanhempiensa ja isoäitinsä surmissa.

Nelihenkisen perheen vanhemmat ja isoäiti löytyivät surmattuina viime viikolla Chevalinen kylässä Haute-Savoiessa, Ranskan Alpeilla. Neljäs surmattu oli paikalle sattunut ranskalaispyöräilijä. Tapahtumasta selvisivät perheen 4- ja 7-vuotiaat lapset. 4-vuotias ei ole kyennyt antamaan tapahtumista mitään lisätietoa.

Poliisi ei tiedä ampujaa tai teon motiivia.

(MTV3 - France 24)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.