Alonso perui luovuttamispuheitaan

Ferrari-kuljettaja Fernando Alonso ottaa takaisin Monacon GP:n jälkeen sanomiaan synkkiä kommentteja omista mahdollisuuksistaan tämänvuotisessa MM-sarjassa.

Alonso totesi kisan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, pudottuaan 74 pisteen päähän Sebastian Vettelistä, että piste-ero on liian suuri eikä sen kurominen umpeen ole tällä hetkellä mahdollista.

- Heti kisan jälkeen sanoin, että taistelu mestaruudesta kävi entistäkin vaikeammaksi, muttei pidä sanoa sitä mahdottomaksi. Totta kai silloin tuntee pettymystä, jos Vettel voittaa kisan, jossa meillä tuntui olevan mahdollisuus voittoon, mutta se ei tarkoita sitä, että me emme jatkaisi kovaa työntekoa radalla ja tehtaalla auton kehitystyön parissa, Alonso korjaili puheitaan Ferrarin nettisivuilla.

- Selvästikin ero MM-sarjassa kasvaa koko ajan: me pystymme laskemaan sen, mutta emme ole tottuneet heittämään pyyhettä kehään, espanjalaiskuljettaja vakuutti.

Alonso myöntää, että Ferrarin on löydettävä lisää vauhtia heinäkuun alussa ajettavaan Silverstonen kilpailuun mennessä. Sitä ennen ohjelmassa ovat osittaisella katuradalla ajettava Kanadan GP sekä Espanjan Valencian katuratakisa.

- Olen jo keskustellut insinöörien kanssa uusista osista, joita meillä on Montrealissa, mutta meidän täytyy ottaa askelia eteenpäin ennen kaikkea Silverstoneen, jossa palaamme radalle, joka vaatii paljon aerodynaamista downforcea. Siellä näemme, miten kausi tulee onnistumaan, Alonso sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat