Mainos

Alma Medialta uutta palvelua kiinteistökauppaan

Alma Media tuo uuden palvelukanavan Uudenmaan kiinteistökauppaan. DIME-markkinapaikka yhdistää internetin, sanomalehden ja TV:n tekstikanavan. Se on sähköinen markkinapaikka asunnoille, toimitiloille ja vapaa-ajankohteille.

DIMEssä esillä olevat kohteet kattavat noin 2/3 Suomessa juuri nyt myynnissä olevista kohteista. DIMESSÄ ovat mukana Suomen neljän suurimman kiinteistövälittäjän eli Huoneistokeskuksen, OP- Kiinteistökeskuksen, PSW-Kiinteistömaailman ja SKV:n lisäksi myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto ry:n jäsenyritysten kohteita. Palvelu tavoittaa jo aloitusvaiheessa yli 700 000 käyttäjää.

Internet, sanomalehti, TV

Tähän saakka DIME on toiminut pelkästään Internetissä osoitteessa www.dime.net, mutta huomisesta alkaen palvelu laajenee kolmen mediamuodon yhdistelmäksi. DIME Asunnot tavoittaa yli 700 000 suomalaista. Pääasiassa Uudenmaan asuntojen kohdetiedoista painetaan 12-sivuinen täysnelivärinen liite, joka ilmestyy torstaisin Iltalehden Etelä-Suomen painoksen välissä ja perjantaisin Kauppalehden välissä alueella, jonka kulmapisteinä ovat Hanko, Hämeenlinna ja Hamina.

Iltalehden välissä oleva liitteen painos on noin 90 000 ja se tavoittaa 470 000 lukijaa. Kauppalehden välissä jaettava painos on 34 000 ja se tavoittaa noin 130 000 lukijaa. Kuhunkin liitteeseen poimitaan kaikkiaan noin 6000 asuntokohteen joukosta usean sadan asunnon ilmoitukset. Kohteista noin 90 % sijoittuu Uudellemaalle. Väripainatus mahdollistaa välittäjille valokuvien käytön ja kohteiden kuluttajia paremmin palvelevan esilletuonnin.

Kohteet myös MTV3 Tekstikanavalla

DIME Asunnot yhdistää ensimmäistä kertaa kolme mediamuotoa, sillä viikottain vaihtuvat erilliseen painettavaan liitteeseen valitut kohteet ovat esillä myös MTV3 Tekstikanavalla alkaen sivulta 560. Kohteet ovat nähtävissä Espoon Kivenlahden lähetysalueella. Päivittäin tämän alueen MTV3 Tekstikanavalla on yli 100 000 käyttäjää.

DIME verkossa

Erilliseen DIME Asunnot -liitteeseen ja tekstikanavalle valittujen kohteiden lisäksi kaikki DIMEn 6755 kohdetta ovat nähtävissä DIMEn internet-sivuilla. DIME ei ole pelkästään internetissä oleva välitettävien kohteiden luettelo, vaan siihen on rakennettu useita lisäpalveluita, joista hyötyvät sekä ostajat että välittäjät. DIMESSÄ on myös nyt Vahtipalvelun lisäksi myös Karttapalvelu.

Jos DIMEn kohteissa ei ole juuri samalla hetkellä asiakkaan haluamaa kohdetta, hän voi jättää vahtipalveluun tiedot juuri toivotun laisesta kohteesta. Kun asiakkaan toivomalta alueelta tulee hinnaltaan ja muilta ominaisuuksiltaan asiakkaan toivoma kohde, ilmoittaa Vahtipalvelu kohteesta asiakkaalle esim. sähköpostilla.

Karttapalvelun avulla asiakkaat voivat rajata katuosoitteen tarkkuudella haut kulloinkin myynnissä olevista kohteista. Karttapalvelun avulla DIMEstä on myös mahdollisuus tulostaa kartta kohteiden lähialueista tai vaikka ajo-ohjeet kohteisiin
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.