Alina Voronkova pohtii tulevia kesähäitään – koronakriisi huolettaa: "Tällä hetkellä hääsuunnitelmat ovat aika jäissä"

Missikaunotar Alina Voronkova kommentoi tv-pestiin liittyviä huhuja: ”Se olisi suuri kunnia” 1:03
Alina Voronkova kommentoi tv-pestiin liittyä huhuja.

Alina Voronkovan ja Joonas Hurrin pitäisi mennä naimisiin tulevana kesänä, mutta koronakriisi hankaloittaa suunnitelmia.

Missikaunotar Alina Voronkova on työskennellyt viime syksystä asti Viasat-kanavalla Jokerit-jääkiekkojoukkueen pelaajahaastattelijana. Jokereiden joukkueessa on todettu koronatartuntoja, joten pelejä on jouduttu siirtämään. Asia on vaikuttanut myös Voronkovan työtilanteeseen.

– Keväällä oli ensimmäinen työttömyysaalto ja nyt tuli toinen. Käytännössä minulla ei ole mitään hätää, koska pelit siirretään, eikä töitä viedä pois. Olen ollut tosi positiivisella asenteella koko ajan, Voronkova kertoi Nestlé For HealthierKids -sportti-illassa, joka järjestettiin poikkeusjärjestelyin.

Voronkova saa kuitenkin tuloja sosiaalisesta mediasta kaupallisilla yhteistöillään.

– Olen tehnyt vahvan pohjan Instagramin puolelle, siellä on pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Minulla on yhteistöitä, jotka pitävät palkkatasoni tietynlaisena.

Voronkova on ollut kihloissa reilun vuoden kiekkorakkaansa Joonas Hurrin kanssa, joka odottelee vielä tälle kaudelle pelaajasopimusta. Pariskunta osti oman asunnon, jota he ovat voineet laittaa mieleisekseen, kun molemmilla on vähemmän töitä.

– Emme ole viettäneet Joonaksen kanssa kuin kaksi syksyä kimpassa, vaikka olemme olleet jo viisi vuotta yhdessä. Mieheni treenaa parhaillaan paljon ja elää kuin urheilija. Hän on agenttiinsa koko ajan yhteydessä. Korona tuo omat haasteensa.

– Elämme päivä kerrallaan, ja Joonas on ollut positiivisella päällä. Fiilistelemme sitä, että olemme yhdessä. Olemme halunneet tätä monta vuotta, mutta se on tuntunut yllättävän vaikealta, kun toinen on siinä 24/7.

Pariskunnalla on tarkoitus avioitua ensi vuonna, mutta koronakriisi on saanut ajattelemaan tulevia häitä.

– En haluaisi pitää häitä ilman, että sukulaiseni Venäjältä pääsisivät paikalle. Haluaisin kuitenkin tosi paljon, että ne pidetään ensi vuonna. Olemme miettineet ja asennoituneet henkisesti siihen.

– Kesä tulee nopeasti. Hääsuunnitelmat pitäisi aloittaa viimeistään joulukuussa, mutta tällä hetkellä ne ovat aika jäissä.

Lue myös:

    Uusimmat