Alhoon ajautunut Oulun Kärpät nappasi tutun alaketjujyrän HIFK:sta

2:11
Jäähypenkki on kulunut Karvisen uralla tiuhaan. Keväällä hyökkääjä otti myllyt HIFK-paidassa Jukurien Nikita Krivokrasovin kanssa.

Jääkiekkoliigan keskikastissa majaileva Oulun Kärpät teki loppukauden kattavan sopimuksen Otto Karvisen kanssa. Hän on pelannut alkukauden Helsingin IFK:ssa, mutta Kärpät on voimahyökkääjälle tuttu seura jo kausilta 2017–21.

– "Ode" on meille tuttu pelaaja, jonka myötä saadaan varmasti lisää fyysisyyttä ja kamppailupelaamista joukkueeseen. Uskon hänen tuovan mukanaan myös lisää tunnetta pelaamiseen. Toivotamme Oden lämpimästi tervetulleeksi takaisin Kärppiin, urheilujohtaja Harri Aho sanoi oululaisseuran verkkosivuilla.

Karvinen, 32, on pelannut Liigaa myös Turun Palloseurassa ja Vaasan Sportissa. Hänelle on kertynyt kaikkiaan 329 runkosarjaottelua tehoin 29+38=67. Jäähyminuutteja hän on kirjauttanut peräti 759. Ennen liigauraansa Karvinen kuului Mestiksessä Joensuun Jokipoikien runkopelaajiin kausina 2011–14.

Oulun Kärpät on hävinnyt neljä edellistä otteluaan SM-liigassa. Kolmen miljoonan euron pelaajabudjetilla operoiva ryhmä on valahtanut vasta seitsemänneksi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja