Aleksander Barkovin kausi pakettiin – päätöspelissä tyly kylvetys

Florida Panthersin suomalaishyökkääjien Aleksander Barkovin ja Erik Haulan kausi tuli päätökseen perjantai-iltana, kun joukkue kärsi kolmannen tappionsa New York Islandersille. Islanders vei otteluparin ratkaisevan neljännen osan tylyn numeroin 5-1.

Islandersin Anthony Beauvillier oli mainolla pelipäällä, kun hän onnistui iskemään kahdesti avauserässä. Erän loppupuolella Florida teki ottelun ainokaisensa ylivoimalla. Barkov merkattiin kakkossyöttäjäksi Mike Hoffmanin maaliin. Toisessa erässä Islanders karkasi jo kahden maalin karkumatkalle ja se kaunisteli lukemia kahteen otteeseen päätöserässä.

Loukkaantumisesta toipunut ja häkki päässä ottelussa pelannut Islandersin Leo Komarov sai syöttöpisteen joukkueensa viidenteen, tyhjään maaliin viimeisteltyyn osumaan. Aleksander Barkovilla oli myös oma paikkansa tehdä maali, mutta hän epäonnistui tyhjästä maalista.

Islanders eteni jatkoon voitoin 3-1.