Aleksander Barkov viimeisteli hattutemppunsa hämmästyttävän upealla osumalla – "Olin unohtanut, miltä se tuntuu"

Aleksander Barkov iski hattutempun Toronto Maple Leafsin verkkoon, kun Florida Panthers kukisti Toronton jatkoajalla lukemin 4-3.

Barkov aloitti maalitehtailunsa vain neljä sekuntia ennen avauserän päättymistä, kun hän latoi ylivoimalla ottelun ensimmäisen täysosuman.

Floridan ykköstähti onnistui toistamiseen toisessa erässä. Barkov huipensi NHL-uran ensimmäisen hattutemppunsa jatkoajalla todella upealla osumalla.

Barkov ja Jonathan Huberdeau pääsivät ylivoimahyökkäykseen, jonka päätteeksi suomalaistähti pääsi nokikkain Toronto-vahti Frederik Andersenin kanssa. Barkov näytti taitavia mailankäsittelytaitojaan harhauttamalla komeasti Andersenin jäihin ja nostamalla pelivälineen verkkoon.

Hattutemppu oli Barkoville uran ensimmäinen NHL-kaukaloissa. Edellinen vastaavanlaista temppua saa muistella Barkovin mukaan monen vuoden takaa.

– En voi uskoa, että edellisestä hattutempustani on kulunut noin 10 vuotta. Olin tavallaan unohtanut, miltä se tuntuu. Ehkä minä tajuan hieman myöhemmin, mitä tänään oikein tapahtui, Barkov kommentoi Miami Heraldin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat