Aleksander Barkov teki lähtemättömän vaikutuksen – kaupatulta NHL-tähdeltä erityinen ele suomalaistaiturille

Aleksander Barkov toivoo, että NHL-kausi saadaan vietyä loppuun –"Olisi ihan kiva" 4:27
Urheilusuora 30. huhtikuuta: Aleksander Barkov toivoo, että NHL-kausi saadaan vietyä loppuun – "Olisi ihan kiva."

Florida Panthers kauppasi keskushyökkääjä Vincent Trocheckin helmikuussa Carolina Hurricanesiin. Samalla erosivat myös Trocheckin ja Aleksander Barkovin tiet. Trocheck ei kuitenkaan unohtanut entistä joukkuekaveriaan nopeasti.

Kun jenkkihyökkääjä siirtyi Carolinaan, joutui hän myös vaihtamaan pelinumeroaan, sillä Nino Niederreiterin selässä komeili jo 21. Trocheckin valinta uudeksi pelinumeroksi oli 16. Mies on nyt kommentoinut Reddit-verkkosivustolla asiaa.

– No, minulla oli numero 21 (Floridassa), koska isäni käytti sitä pelatessaan baseballia. Osin se johtui myös siitä, että Peter Forsberg oli nuorena suosikkipelaajani. Kun tulin Carolinaan, se numero ei ollut vaihtoehto. Valinnanvaraa ei ollut hirveästi. Numero 16 yhdistyi mielessäni viimeisen kuuden vuoden aikana suuruuteen (Sasha Barkoviin) joukkueessani Floridassa, joten se vaikutti valintaan, tarinoi Trocheck faneille. 

Trocheckin ratkaisua voi pitää varsin harvinaislaatuisena, sillä pelaajat eivät kovin usein paljasta nykypelaajien vaikuttavan heidän valintoihinsa pelinumeroiden suhteen.

Fanitili on julkaissut kuvakaappauksen viestistä. 

Lue myös:

    Uusimmat