Alec Baldwinin Hilaria-vaimo paljasti iloiset uutiset kahden keskenmenon jälkeen: perheeseen odotetaan viidettä lasta!

Yhdysvaltalainen näyttelijä Alec Baldwin esitti kansallisen hätätilan asettamaa Trumpia Saturday Night Live -ohjelmassa – Trump vaatii suositun tv-ohjelman tutkimista 1:56
Alec Baldwin on viime vuosina tullut tunnetuksi Donald Trump -imitaatioistaan

Näyttelijä Alec Baldwinin perheeseen odotetaan viidettä pienokaista vastoinkäymisten jälkeen.

Näyttelijä Alec Baldwinin, 62, puoliso Hilaria Baldwin, 36, kertoi tällä viikolla Instagram-tilillään iloisia uutisia: perheeseen odotetaan viidettä pienokaista.

Vauvauutisia on edeltänyt kaksi keskenmenoa vain seitsemän kuukauden sisällä, joten Baldwinin kirjoituksista oli aistittavissa, että tämä on enemmän kuin onnellinen. 

– Äänet päälle. Annan vauvan hoitaa puhumisen, koska minulla ei ole sanoja, joilla voisin kuvailla, miltä nämä äänet meistä tuntuvat, Hilaria kirjoitti jaettuaan videon seuraajilleen.

– Saimme juuri uutisia, että kaikki on hyvin ja pikkuinen on terve.

Muun muassa Donald Trump -imitaatioillaan Saturday Night Livessä ihastuttanut Alec Baldwin ja joogaohjaajana työskentelevä Hilaria avioituivat vuonna 2013.

Pariskunnalla on ennestään neljä yhteistä lasta: 6-vuotias Carmen Gabriella, 4-vuotias Rafael Thomas sekä 2-vuotiaat kaksoset Romeo Alejandro David ja Leonardo Ángel Charles.

Alec Baldwinilla on lisäksi 24-vuotias tytär Ireland aiemmasta liitostaan näyttelijä Kim Basingerin kanssa.

People-lehti kertoo, että Hilaria sai ennen meneillään olevaa raskautta kaksi keskenmenoa lyhyen ajan sisällä: edellisen marraskuussa ja sitä edellisen viime vuoden huhtikuussa.

– Olemme hyvin murheellisia tänään, sillä saimme tietää että vauvamme menehtyi neljännellä kuukaudella, Hilaria kertoi marraskuussa ja korosti olevansa onnellinen neljästä terveestä lapsestaan.

Lue myös:

    Uusimmat