Albertin avioton tytär Grace Kellyn jalanjäljissä: Tähtään Hollywoodiin!

Monacon ruhtinas Albert II tunnusti aviottoman tyttärensä vuonna 2006. Nyt 23-vuotias Jazmin Grace Grimaldi puhuu ensimmäistä kertaa elämästään julkisesti.

Jazmin Grace Grimaldi on ruhtinas Albertin vanhin tytär. Ruhtinas ja tarjoilija Tamara Rotolo tapasivat toisensa vuonna 1991 ja heillä oli lyhyt suhde. Seuraavana vuonna syntyi Jazmin.

Monacon ruhtinas tunnusti tyttärensä vasta vuonna 2006, Jazminin ollessa 14-vuotias. Tätä ennen Jazmin pysytteli kaukana kuninkaallisen elämän parrasvaloista. Hän eli täysin normaalia elämää ja menestyi koulussa erinomaisesti.

Jazmin kertoo nyt aikakauslehti Harper's Bazaarin haastattelussa, että hän vieraili ensimmäisen kerran Monacossa jo aiemmin, ollessaan 11-vuotias.

– Halusin jakaa hetken isäni kanssa, tutustua häneen kunnolla ja antaa hänelle mahdollisuuden tutustua minuun. Kaipasin isähahmoa elämääni. Meillä on ollut läheinen suhde siitä lähtien, Jazmin kertoo.

Jazmin kertoo viettävänsä nykyään aikaa Monacossa ruhtinasperheen kanssa. Isä Albert ja hänen vaimonsa, ruhtinatar Charlene toivottavat hänet avosylin tervetulleeksi. Perheen kesken he tekevät arkisia asioita.

– Haluamme syödä yhdessä, järjestää grillijuhlia, käydä rannalla… Kaikkea mitä normaalitkin perheet tekevät, hän kertoo hovin arjesta.

Ennen kaikkea hän haluaa kuitenkin olla sisko viime joulukuussa syntyneille ruhtinasperheen nuorimmaisille, Jaquesille ja Gabriellelle.

– En malta odottaa, että saan olla heille isosisko ja seurata heidän kasvuaan, hän sanoo.

Jazmin Grace Grimaldi asuu tällä hetkellä New Yorkissa ja opiskelee Fordhamin yliopistossa. Hän haaveilee laulajan ja näyttelijän urasta isoäitinsä, Hollywood-ikoni Grace Kellyn jalanjäljissä.

Jazmin kertoo, että hänen äitinsä näytti hänelle lapsuudessa valokuvia hänen biologisesta isoäidistään ja ettei hän silloin ymmärtänyt isoäitinsä asemaa yhtenä kaikkien aikojen suurimmista ikoneista.

– Äitini näytti minulle valokuvia hänestä, mutta en käsittänyt hänen olevan niin valtavan suuri ikoni. Rakastan kuvia, joissa hän on pirteä ja hymyileväinen, Jazmin kertaa varhaisia muistojaan isoäidistään, johon hän sanoo tutustuneensa elokuvien kautta.

– Kun katsoin musikaalia High Society, ymmärsin ensimmäisen kerran, että meillä on yhteys. Koen suurta intohimoa näyttelemistä, laulamista ja tanssimista kohtaan, ja näin saman hänessä. Se oli merkittävä hetki minulle.

Lue myös:

    Uusimmat