Alakoulun oppilaat löysivät ruumiin kesken koulupäivän Turussa – IL: Oppilaan ottama kuva ruumiista leviää lasten keskuudessa

Turussa sijaitsevan Aunelan alakoulun lieppeiltä on löytynyt tänään ruumis. Iltalehden mukaan alakoulun oppilaat löysivät ruumiin kesken koulupäivän.

Lounais-Suomen poliisilaitokselta vahvistetaan MTV Uutisille, että poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen löytyneestä ruumiista tänään kello 11 aikaan. Ruumiin tarkempi löytöpaikka on Turun Vienolan ja Jyrkkälän rajamailla.

– Vainaja on löytynyt, ja sitä tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä. Se on tiukasti salassa pidettävää tietoa, eikä tapauksesta tiedoteta enempää, Lounais-Suomen poliisilaitoksen komisario Joni Saarinen kertoo.

Lounais-Suomen poliisin mukaan vainajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

Alakoulun oppilaat tekivät karmaisevan löydön kesken koulupäivän

Lounais-Suomen poliisilaitos ei pysty varmistamaan, kuka ensimmäisenä löysi ruumiin – ilmoitus tuli heille hätäkeskukselta.

Ilta-Sanomien mukaan Aunelan alakoulun oppilaat löysivät miesvainajan ruumiin koulun lähistöltä kulkevan junanradan läheisyydestä.

Koulu on ollut lehden mukaan yhteydessä alakoulun oppilaiden vanhempiin, minkä lisäksi oppilaille on tarjottu kriisiapua.

Ruumiista otettu kuva leviää

Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan joku ruumiin luona olleista lapsista oli ehtinyt ottaa kuvan ruumiista.

Lehteen yhteydessä olleen vanhemman mukaan kuva on lähtenyt leviämään lasten keskuudessa.

Tätä väitettä ei kuitenkaan Lounais-Suomen poliisilta pystytty vahvistamaan MTV Uutisille. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja