Alaikäistä tyttöä pahoinpideltiin Vantaalla ja uhattiin väkivallalla – teot videoitiin ja kuvia levitettiin, epäiltynä nuorisojoukko

Ahdistus, epävarmuus ja huoli – nuorille tehty kysely paljastaa korona-ajan vaikutukset 4:03
Kyselyn perusteella korona-aika on lisännyt nuorten ahdistusta, epävarmuutta ja huolta.

Poliisi epäilee nuorisojoukon pahoinpidelleen 14-vuotiasta tyttöä ja levittäneen teosta kuvattuja videoita sosiaalisessa mediassa.

Itä-Uudenmaan poliisilla on selvitettävänä tapaus, jossa ilmoituksen mukaan 14-vuotiasta tyttöä on pahoinpidelty ja uhattu väkivallalla Vantaalla.

Teot tapahtuivat 18–19. toukokuuta välisenä aikana kauppakeskus Dixissä ja koulussa. 

– Teosta epäillään 10–15 henkilöstä koostuvaa nuorisojoukkoa. Asianomistajaan kohdistettuja tekoja on videoitu ja levitelty sosiaalisessa mediassa, kertoo rikoskomisario Simo Kauppinen poliisilaitoksen ennalta estävästä yksiköstä. 

– Suhtaudumme ilmoitettuihin tekoihin vakavasti ja asiasta on kirjattu rikosilmoitus pahoinpitelystä sekä laittomana uhkauksesta, Kauppinen jatkaa.

Tapahtumien kulun selvitys on vasta alkuvaiheessa eikä poliisi tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

– Osa epäillyistä tekijöistä sekä ja asianomistaja ovat alle 15 -vuotiaita ja sen vuoksi heidän osaltaan tapahtumien jatkoselvitykset tehdään aktiivisena moniviranomaisyhteistyönä muun muassa poliisin ennalta estävän työn ja sosiaaliviranomaisten kanssa, Kauppinen täsmentää.

Lue myös:

    Uusimmat