Älä tee näitä virheitä harrastaessasi ensimmäistä kertaa seksiä uuden kumppanin kanssa

Ensimmäinen yö vällyjen välissä uuden kumppanin kanssa tai spontaanisti vietetty yö uunituoreen valloituksen kanssa on syytä hoitaa tyylikkäästi.

Uuden seksikumppanin kanssa on syytä ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotka helpottavat yhdessä vietetyn yön onnistumista.

Älä luota siihen, että hän huolehtii ehkäisystä

Viime kädessä vastuu siitä, että ehkäisystä huolehditaan on jokaisella itsellään. Ei ole hyvä luottaa siihen, että seksikumppani hoitaa ehkäisyn, vaan turvallisinta on itse pitää huolta siitä, että ehkäisy on kunnossa.

Varautumalla itsekin ehkäisyvälinein voit varmistaa, ettei kiusallisia tilanteita synny. Ei ole kenenkään menetys, jos sekä mies että nainen varautuvat yhteiseen sessioon ehkäisyvälinein.

Älä itke

Mies säikähtää helposti itkevää naista. On siis hyvä pyrkiä sen verran hillitsemään itseään, ettei puhkea vuolaaseen vollotukseen herkällä hetkellä.

Jos on kuitenkin taipuvainen itkemään nautinnollisten hetkien vuoksi, seksikumppania voi vaikkapa varoittaa tästä. Poskea pitkin valuvat kyyneleet eivät varmasti järkytä miestä yhtä lailla, mikäli häntä on varoitettu tästä.

Älä esittele hänelle lapsuusmuistojasi

Miestä harvoin kiinnostaa tutustua jo lapsuudessa löytämiisi ikuisiin ystäviin – kuten pehmoleluihin. Miesten on usein vaikea suhtautua edes vanhoihin valokuviin, joten säästä hänet niiltä.

Älä oleta, että hän nauttii samoista asioista kuin ex-kumppanisi

Jokainen ihminen on yksilöllinen – ja tämä pätee myös petipuuhissa. On aivan turha olettaa, että uusi seksikumppani nauttisi täysin samoista tempuista kuin entinen kumppanisi.

Pidemmän parisuhteen jälkeen petipuuhiin uuden kumppanin kanssa heittäytyvän on hyvä muistaa, että vie usein aikaa löytää täydellinen yhteisymmärrys lakanoiden välissä. Vasta kun toisen oppii tuntemaan, oppii myös tulkitsemaan, mikä tuottaa toiselle eniten nautintoa.

Älä näytä heti kaikkia temppujasi

Jottei takki ole tyhjä heti ensimmäisen yhdessä vietetyn yön jälkeen, on ehkä syytä säästellä omia temppujaan tuleville kerroille. Haluathan säästää ässiä hihaasi seuraavaavaa mahdollista yhdessä vietettyä yötä varten, jotta pääset jälleen yllättämään uuden kumppanin?

MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja