Mainos

Älä ikinä pidä nappikuulokkeita moottoripyöräillessä – teinipoika oli menettää päänsä

Nappikuulokkeiden johto leikkasi teini-ikäisen pojan kaulaa vaarallisesti sen jälkeen, kun poika menetti moottoripyöränsä hallinnan ja ajautui päin aitaa kaasun hirtettyä kiinni.

Australialainen teinipoika Bradley Willoughby, 16, sai vakavan opetuksen kuulokkeiden käyttämisestä moottoripyörällä ajaessa. Hän oli ajelulla perheensä maatilalla Queenslandin osavaltion pohjoisosassa, kun hän laskeutui huonosti ilmalennosta ja pyörän kaasu hirtti kiinni.

Kaasun jumittumisen vuoksi Willoughby syöksyi piikkilanka-aitaan. Hänen nilkkansa meni sijoiltaan ja murtui ja hän sai pahoja viiltoja vatsaansa.

Pahin vaurio syntyi kuitenkin hänen kaulaansa, kun hänen kuulokkeidensa johto tarttui piikkilanka-aitaan ja kiristyi tiukasti hänen kaulansa ympärille. Johto viilsi hänen kaulaansa, upposi syvälle haavaan ja oli vähällä leikata hänen päänsä irti.

Pojan isä joutui kiskomaan johdon ulos haavasta. Willoughby vietiin lopulta helikopterilla sairaalaan, jossa hänen kaulaansa ommeltiin tikkejä. Hän pysyi tajuissaan koko koettelemuksen ajan.

Myöhemmin hänen kaulansa ja jalkansa operoitiin ja seuraavaksi nuorukaisella on edessään kuukausien toipuminen.

Willoughbyn äiti haluaakin varoittaa muita kuulokkeiden vaaroista, jotta kenenkään ei tarvitse oppia sitä yhtä kivuliaasti kuin hänen poikansa: johdollisten kuulokkeiden pitäminen kypärän alla moottoripyörällä ajaessa on hengenvaarallista.

Kuvat Willoughbyn vammoista on julkaistu Daily Mailin verkkosivuilla. Emme suosittele kuvia kaikkein herkimmille.

Lähde: Daily Mail

***

3:07

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.