Mainos

AL: "Sarjakuristaja" Michael Penttilä aikoo valittaa murhatuomiostaan

Sarjakuristaja-nimellä tunnettu Michael Penttilä aikoo valittaa Helsingin käräjäoikeuden viime viikkoisesta murhatuomiosta, kertoo Aamulehti.

Penttilä on lehden mukaan ilmoittanut olevansa tyytymätön tuomioon. Käräjäoikeus tuomitsi Penttilän murhasta elinkautiseen viime keskiviikkona. Penttilä totesi jo tuomion julistamisen jälkeen olevansa tyytymätön tuomioon. Syyttäjä sen sijaan oli tyytyväinen tuomioon.

Käräjäoikeus katsoi, että Penttilä oli erityisen raa’alla tavalla murhannut 52-vuotiaan naisen Helsingissä huhtikuussa. Naisen ruumi löydettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.

Tuomion viimeinen valituspäivämäärä on 10. elokuuta, kertoo Aamulehti.

Penttilä on tuomittu useista henki- ja väkivaltarikoksista. Hän on kuristanut hengiltä äitinsä, 12-vuotiaan tytön ja naistuttavansa. Lisäksi hänellä on tuomio muun muassa törkeästä raiskauksesta.. Viimeksi toukokuussa Helsingin hovioikeus tuomitsi Penttilän törkeästä henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta 2,5 vuoden vankeusrangaistukseen.  Tästäkin Penttilän puolustus aikoo valittaa. Puolustus on ilmoittanut pyytävänsä toukokuisesta tuomiosta valituslupaa Korkeimmalta oikeudelta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.