Aku Partanen käveli Helsingin puolimaratonin juoksijoiden seassa – sai paljon yhden tyyppisiä kommentteja

Helsinki City -puolimaratonilla voittoihin juoksivat tänään Aki Nummela miesten sarjassa ja Maria Söderström naisten sarjassa.

Helsingin Kisa-Veikkoja edustava Nummela, 35, juoksi ajan 1.09.51. Lähes koko matkan Nummelan kanssa yhdessä juossut Lahden Ahkeran Jussi Utriainen, 41, jäi 21 sekuntia. Kolmanneksi kilpailussa juoksi Gamlakarleby IF:n Jan Kaas, 40.

– Tämä oli minulle ensimmäinen yli 10 kilometrin mittainen kilpailu sitten viime vuoden joulukuun, Nummela kertoi tiedotteessa.

HIFK:n Söderström voitti Helsinki City Run -puolimaratonin 2011 ja kahtena viime vuonna hän oli toinen. Paluu voittajaksi toteutui ajalla 1.19.48. Espoon Tapioiden Oona Hilkamo oli toinen ajalla 1.23.11. HKV:n Suvi Miettinen sijoittui kolmanneksi.

Matkan kävellen selvittänyt Aku Partanen oli miesten sarjan 228:s ajalla 1.35.29. Partanen nautti kisasta ja kannustusta tuli juoksijoilta.

– Oli tosi mukava kävellä, kun yleensä kotimaisissa kävelykilpailuissa on niin vähän osallistujia. Nyt tuntui, että joku meni ohi tai itse ohitin jonkun koko ajan. Paljon tuli myös kannustavia kommentteja tyyliin "Onpa vaikea pysyä rinnalla", Partanen totesi tiedotteessa.