Aku Hirviniemi saapui kannustamaan Sonja Kailassaarta TTK-studiolle – kainalossa yllätys puolisolle: "Tärkeä hetki"

Sonja Kailassaari ja Benjamin Peltonen ovat toistensa pahimmat kilpakumppanit - näin he jännittivät ennen ensimmäistä livelähetystä 9:47
Sonja Kailassaari ja Benjamin Peltonen ovat toistensa pahimmat kilpakumppanit – näin he jännittivät ennen ensimmäistä livelähetystä

Aku Hirviniemi saapui kannustamaan Sonja Kailassaarta Tanssii Tähtien Kanssa -studiolle lastensa Annikin ja Tuulikin kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman ensimmäistä suoraa lähetystä jännittävät eritoten 11 tähtioppilasta tanssiopettajineen, mutta myös tanssijoiden lähipiiri jännittää suorituksia joko televisioruudun äärellä tai paikan päällä. 

Toimittaja Sonja Kailassaarta TTK-studiolle saapui kannustamaan tämän puoliso, näyttelijä Aku Hirviniemi lastensa Annikin ja Tuulikin kanssa. Hirviniemi saapui studiolle kukkakimpun kera, jonka hän aikoo ojentaa puolisolleen lähetyksen jälkeen. 

– Tämähän on tärkeä hetki ja Sonjalle tärkeä ilta, niin tottakai täytyy jollakin tavalla muistaa, Hirviniemi kertoi MTV Uutisille ennen suoraa lähetystä. 

Hirviniemeä itseäänkin on vuosien mittaan kosiskeltu TTK-parketeille tähtioppilaaksi, mutta toistaiseksi hän ei ole mukaan lähtenyt. 

– Koskaan ei pidä sanoa, että ei koskaan, mutta katson nyt ensin, miten Sonja suoriutuu tästä. 

Tanssiminen ei ole Hirviniemen mukaan hänen vahvinta osaamistaan, vaan hän aikoinaan teki Teatterikorkeakoulussakin kirjallisen opinnäytteen, jonka nimi oli Kömpelyyden estetiikka

– Se juontaa juurensa tanssiesityksestä meidän toiselta vuosikurssilta, kun yksi meidän koulun opettajista sanoi, että "hienosti käytit hyväksesi tuossa tanssiesityksessä tuota kömpelyyden estetiikkaa, kun kompuroin ja kaatuilin ja palasin sitten takaisin siihen koreografiaan, mikä oli hartaasti harjoiteltu. Se ehkä kertoo millainen liikkeen lahja minulla on, ehkä suosittelen Sonjallekin jatkossa, ettei harjoittele kanssani. 

TTK-harjoitusten aikana Hirviniemi on tukenut Kailassaarta ottamalla mahdollisimman aktiivista roolia perheen kotona erilaisissa askareissa. Hän kertoo olevansa sitä mieltä, että vastaavan intensiivisen projektin aikana puolison täytyy tehdä kotona kaikkensa, jotta toinen voi keskittyä täysillä. 

Hirviniemi kertoo myös antaneensa Kailassaarelle vinkkejä siihen, kuinka toimia suorissa lähetyksissä, mikäli sattuu virhe. 

– Niitä ei saa jäädä yhtään pohtimaan, koska sitten usein käy niin, että kun katsoo kotona jälkeenpäin, niin ne eivät ole edes näkyneet siinä kuvassa, koska kamera on ollut jossain ihan muualla. Itsevarmasti vaan eteenpäin, karismalla ja kauneudella, ja niitähän Sonjalta löytyy.  

Vaikka luotto Kailassaaren suoritukseen on kova, on myös jännitystä kuitenkin ollut ilmassa Hirviniemen ja Kailassaaren kotona, ja sitä komppaavat myös näyttelijän mukana olleet lapset. Annikki Hirviniemi kertoi, että jännitys on näkynyt isän käytöksessä pitkin päivää. 

– Tännekin lähdettiin pari tuntia aikaisemmin, kuin mitä olisi tarvinnut lähteä, Annikki Hirviniemi totesi. 

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat