Aku Hirviniemi avoimena Sonja Kailassaaren rankasta syksystä: "Eihän siihen voi edes puoliso samaistua"

Tanssii Tähtien Kanssa -katsomoon saapuneen Aku Hirviniemen mukaan Sonja Kailassaari on jo nyt voittaja.

Näyttelijä Aku Hirviniemi saapui Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaaliin kannustamaan puolisoaan Sonja Kailassaarta hyvillä mielin. Ylleen hän oli valinnut puvun. 

– Ajattelin laittaa semifinaaliin parempaa päälle, kun olin täällä viime viikolla aika rennoissa vaatteissa ja ystäväni Janne Kataja oli puku päällä, Hirviniemi toteaa.

Hirviniemen puoliso on tanssinut syksyn aikana itsensä Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaaliin, jolloin myös omistautuminen on näkynyt pariskunnan arjessa.

– Kyllä tässä huomaa, että tämä on melkoinen rutistus. Tämä on niin kokonaisvaltainen juttu, että eihän siihen voi edes puoliso samaistua. Teen kuitenkin kaikkeni ollakseni tukena.

Samalla Hirviniemi lausui kannustavat sanat rakkaansa rutistuksesta.

– Haluan sanoa Sonjalle, että hän on voittanut nyt jo. Tämä on niin hienoa, että hän on semifinaalissa. Nyt vain nauttii.

Hirviniemen perheessä on juhlittu isänpäivää perinteisin menoin, kun hänen tyttärensä Annikki ja Tuulikki veivät hänet syömään.

– Lapseni veivät minut syömään ja sain hienon kortin, jossa oli kiva runo ja avaimenperän. Meillä oli oikein mukava päivä yhdessä, Hirviniemi paljastaa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat