Aki Ajon tallin mahtava alkukausi sen kuin jatkuu – MM-kärki Remy Gardner paalulle Espanjassa

MM-sarjaa johtava Remy Gardner jatkoi vakuuttavia otteitaan ajamalla paalulle Moto2-luokan Espanjan GP:n aika-ajoissa.

Suomalaisen Aki Ajon johtaman Red Bull KTM Ajo -tallin Remy Gardner ja Raul Fernandez ovat kuljettajien MM-sarjassa kaksoisjohdossa. Gardner johtaa kolmen kilpailun jälkeen sarjaa neljään pisteen erolla tulokaskuljettaja Fernandeziin.

MotoGP-kausi C Moressa!

Espanjan GP:n lähetykset 1.5. - 2.5.
Su: Osakilpailut MotoE klo 11.00, Moto3 klo 11.45, Moto2 klo 13.05, MotoGP klo 14.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kaksikon vauhti jatkui vahvana Espanjan Jerezin radalla, kun Gardner nappasi kauden ensimmäisen paalupaikkansa niukasti ennen Fabio Di Giannantoniota ja Marco Bezzecchiä.

Fernandez jäi eturivin paikasta vain reilut viisi sadasosaa ja lähtee sunnuntain osakilpailuun neljännestä ruudusta.

Gardneria tosissaan haastanut Sam Lowes oli lähellä paaluaikaa, mutta virhe viimeisessä mutkassa pilasi britin kierroksen. Vain hetkeä myöhemmin Lowes kaatui ja joutui jättämään aika-ajot kesken. Lowes starttaa kisaan Fernandezin perästä viidennestä ruudusta.