Aki Ajon kuskikaksikolta loistava esitys Moto2-luokan aika-ajoissa

Suomalainen Ajo Motorsport -talli nappasi sijoitukset kolme ja neljä Moto2-luokan aika-ajoissa Phillip Islandin saarella Australiassa.

MotoGP-viikonloput C Morella!

Australian GP sunnuntaina:
Moto3 klo 04.50
Moto2 klo 06.05
MotoGP klo 07.50

Tilaa C More

Kauden kolmanneksi viimeisissä aika-ajoissa nopein oli italialainen Mattia Pasini. Toiseksi taistellut Marcel Schrotter jäi kauden viidennen paalupaikan pokanneesta Pasinista vain kahdeksan sekunnin tuhannesosaa.

Aki Ajon Moto2-tallin kuljettajista paremmin sijoittui kauden neljännen eturivin lähtöpaikan saavuttanut Miguel Oliveira. Suomalaistallin toinen kuljettaja Brad Binder säesti upeasti neljännellä sijallaan, joka on eteläafrikkalaiselle kauden paras lähtöruutu. KTM-kuskien erot kärkeen olivat 0,122 ja 0,153 sekuntia.

Moto2-luokan MM-sarjaa johtava Franco Morbidelli oli aika-ajojen viidenneksi nopein. 19 pistettä italialaisen perässä oleva Thomas Lüthi starttaa kisaan lähtöruudusta kymmenen.