Suomalaisen Red Bull KTM Ajo -tallin Brad Binder täräytti paalupaikalle Moto2-luokan aika-ajoissa Espanjan Aragoniassa lauantaina.

Moto3 klo 11.45
Moto2 klo 13.05
MotoGP klo 14.40

Tilaa C More tästä

Eteläafrikkalainen Binder kellotti pohja-ajan, kun aika-ajoa oli jäljellä puolitoista minuuttia. Tallipäällikkö Aki Ajon suojatti nousi kertaheitolla sijalta kymmenen ykköseksi.

Paalupaikka oli Binderille uran ensimmäinen Moto2-luokassa. Hänellä on kuusi paalupaikkaa Moto3-luokasta.

Binder päihitti toiseen ruutuun yltäneen Marcel Schrötterin 0,074 sekunnilla. Kolmanneksi sijoittunut Jorge Navarro jäi Binderin ajasta reilun kymmenyksen.

Suomalaistallin toinen kuljettaja, tiukasti MM-sarjan voitosta taisteleva Miguel Oliveira oli vasta 18:s.

Sarjan ainoa suomalaiskuljettaja Niki Tuuli starttaa sunnuntain kisaan lähtöruudusta 28. Tuulen ero kärkeen oli 1,830 sekuntia.