Mainos

Ajatteletko olevasi liian vanha menestymään? Nämä ihmiset sen todistavat – olet väärässä

Kuvittelitko, että unelmien tavoittelu on kohdallasi jo liian myöhäistä? Nämä kymmenen tähteä näyttävät luulosi turhiksi. 

Nuorena on vitsa väännettävä -sananlasku ei suinkaan pidä paikkaansa. Uusi uravalinta ja menestyminen ovat täysin mahdollisia myös vanhemmalla iällä, sen todistavat nämä aikuisiällään menestyneet tähdet. 

1. Harrison Ford

Harrison Ford työskenteli ennen tähteyttään puuseppänä, mutta haaveili omistautuvansa näyttelijän ammatille. Kun 31-vuotias Ford meni asentamaan uutta keittiötä George Lucasin kotiin, hän sai kutsun koe-esiintymiseen, jonka lopputulos on legendaarinen. 

2. Vera Wang

Yksi maailman tunnetuimmista muotisuunnittelijoista aloitti uransa vasta 40-vuotiaana. Sitä ennen hän työskenteli toimittajana ja taitoluistelijana. 

3. J. K. Rowling

Harry Potter -kirjat ovat nostaneet kirjailijan yhdeksi maailman tunnetuimmista, mutta ennen tähteyttään Rowling oli masentunut ja itsemurhaa harkitseva yksinhuoltaja, joka eli yhteiskunnan tarjoaman pienen avun turvin. 

4. Martha Stewart

Martha Stewart lähenteli 40 ikävuotta ennen kuin menestyi esikoiskirjallaan. Sitä ennen hän työskenteli perustamassaan catering-yrityksessä, joka menestyi kirjan julkaisun jälkeen, kun tähdet ja muut silmäätekevät halusivat Stewartin huolehtimaan juhliensa pitopalvelusta. 

5. Oprah Winfrey

Oprah Winfreyn kuuluisa keskusteluohjelma alkoi vuonna 1968, kun tähti oli 32-vuotias. Sitä ennen hän työskenteli toimittajana. 

6. Samuel L. Jackson

Jacksonin näyttelijänura alkoi toden teolla vasta vuonna 1991 elokuvan Jungle Fever myötä, kun tuleva tähti oli 43-vuotias. 

7. Betty White

Tunnettu komedienne nousi tähteyteen vasta 51-vuotiaana, kun hän esiintyi Mary Tyler Moore -show'ssa vuonna 1973. 

8. Ricky Gervais

Office-sarjan luonut tähti menestyi 39-vuotiaana, mutta yritys oli kovaa jo sitä ennen: hän muun muassa perusti oman pop-duon ystävänsä Bill Macraen kanssa 80-luvulla ja toimi hetken aikaa Suede-yhtyeen managerina ennen kuin kokoonpano menestyi.

 

9. Julia Child

Yksi maailman tunnetuimmista kokkikirjailijoista julkaisi ensimmäisen teoksensa vuonna 1969 ollessaan 49-vuotias. 

10. Ray Kroc

McDonald's-ravintolaketjun perustaja Ray Kroc työskenteli pirtelökoneiden myyjänä 52-vuotiaaksi asti. Vuonna 1954 hän osti ravintolan ja teki siitä yhden maailman tunnetuimmista pikaruokaketjuista. 

McDonald'sin perustaja Ray Kroc

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.