Äitiyden onnea hehkuva Krista Siegfrids viettää ensimmäisen perhejoulunsa Hollannissa: "Tämä on mullistanut elämäni"

3:11
Krista Siegfrids paljastui Masked Singer-ohjelmassa Taikahatuksi.

Hollannissa asuva laulaja Krista Siegfrids viettää ensimmäistä joulua äitinä.

Laulaja Krista Siegfrids ja hänen puolisonsa Rutger saivat esikoislapsensa marraskuussa. Siegfrids kertoo MTV Uutisille kuulumisiaan vauvakuplan keskeltä Hollannista. Viisi viikkoinen Lizzy voi hyvin ja kaikki on sujunut hienosti.

– Onhan tämä mullistanut minun elämäni. Hän on toistaiseksi ollut tosi kiltti ja söpö. Olemme vauvakuplassa. En ole ehtinyt tehdä mitään muuta kuin olla Lizzyn kanssa. Olen kyllä täynnä rakkautta, Siegfrids kertoo.

Äitiys on jo tähän mennessä muuttanut kansainvälisen laulajatähden elämää.

– Nyt on tullut uusi ihminen elämääni. Olen ihmetellyt, että kuinka paljon sitä voi rakastaa. Sillä on sellainen megavoima ja rakkaus. Ihanaa seurata häntä ja hänen tekemisiään.

Perhe viettää ensimmäisen perhejoulun Hollannissa. Jouluaatto vietetään suomalaiseen tyyliin ja joulupäivänä tavataan puolison perhettä pienimuotoisesti.

– Olisimme halunneet tulla Suomeen. Nyt ei voi matkustaa. Vietetään kolmistaan ja tullaan Suomeen, kun tilanne rauhoittuu. Toivottavasti nopeasti, sillä on kova ikävä perhettä.

"Hän on niin ihana vauvan kanssa"

Siegfridsin puoliso Rutger on tehnyt vaikutuksen myös isänä.

– Hän on niin ihana vauvan kanssa. Onko mahdollista rakastaa jotain entistä enemmän? Aamuisin vaan ollaan kaikki sängyssä. Hän on niin rauhallinen, turvallinen ja kannustava.

Siegfrids paljastui Masked Singer Suomi -ohjelmassa Taikahatuksi perjantaina. Äitiyslomalla oleva laulaja aikoo palata töihin viimeistään maaliskuussa Talent Suomi -ohjelman kuvauksiin.

Masked Singer Suomi -finaali lauantaina kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja