Äitinsä julmasti murhannut ja talon sytyttänyt mies oli syyntakeeton – tuomittiin murhasta, törkeästä vahingonteosta sekä hautarauhan rikkomisesta

51-vuotias mies murhasi äitinsä Sastamalassa viime elokuussa ja veriteon jälkeen sytytti talon tuleen, ilmenee Pirkanmaan käräjäoikeuden keskiviikkona antamasta tuomiosta.

Oikeus ei kuitenkaan tuominnut miestä rangaistukseen. Mielentilatutkimuksen mukaan mies oli tekojen aikaan syyntakeeton, eli ei ymmärtänyt tekojaan.

Poliisi on aiemmin kertonut, että mies asui yhdessä vuonna 1937 syntyneen äitinsä kanssa.

Oikeuden mukaan mies tappoi äitinsä lyömällä tätä useita kertoja vesurilla päähän ja muualle ylävartaloon. Sen jälkeen mies valeli bensiiniä äitinsä päälle sekä muualle taloon ja sytytti bensiinin tuleen. Rakennus vaurioitui palossa pahoin.

Mies tuomittiin syyntakeettomana tehdyistä murhasta, törkeästä vahingonteosta sekä hautarauhan rikkomisesta.Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja