Äitibloggari meni kylpyyn lastensa kanssa – kommentoijat kauhistuivat alastomuudesta

Äitibloggaajan kylpytavat herättivät kauhistusta kommentoijissa.

Alastomuus voi olla luonnollista suomalaisessa saunakulttuurissa, mutta Australiassa tilanne on toinen.

Sydneyläinen Keeping up with the Holsby -sivuston äitibloggaaja Danielle kertoo saaneensa kauhistuneita kommentteja alastomuudesta, jota "heidän talossaan on meneillään". Danielle nukkuu alasti ja käy suihkussa ovi auki.

– Lähinnä siksi, että joku vain hakkaa oven rikki, jos vain yritänkin saada minuutin rauhan, Danielle kertoo.

Perhe saattaa myös käydä kylvyssä yhdessä.

– Puhumme kehoistamme, rinnoistamme ja pyllyistämme huolettomasti. Lapsi voi koskea minua uteliaasti ja kikattaa vetelille osilleni, hän kertoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Vietin vuosia häveten vartaloani. Syömishäiriöitä, kierteet, joissa rajoitin ruoansaantia ja ahmin, vaivasivat minua kauemmin kuin viitsin myöntää. Nämä kaksi (lasta) opettivat minulle viimein kehoni arvon.

Danielle ei välitä siitä, ovatko lapset hyviä urheilussa tai lukuaineissa; hän haluaa, että he ovat onnellisia omana itsenään.

– (Haluan lasten) muistavan sunnuntai-illan kylpynaurut. He eivät halua kylpeä ikuisesti. Tai sitten täytyy hankkia isompi amme.

Kuva on saanut useita kannustavia ja iloisia kommentteja.

Myöhemmin Danielle kuitenkin  ilmoitti Instagramissa, että yhteiset kylpyhetket ovat tulleet päätökseen.

– Neljän yhteisen kylpyvuoden jälkeen he ovat päättäneet lopettaa ja lähteä eri teille. Ei häveliäisyyden vuoksi, vaan yksinkertaisesti siksi, että he ovat tajunneet ammeemme olevan pieni ja on paljon mukavampaa rentoutua yksin, ilman jonkun jalkaa pyllyssäsi.

Ota kantaa!


Osittainen lähde: Netmums.com

Lue myös:

    Uusimmat