Äiti jakaa tärkeän neuvon lasten turvaistuimiin liittyen – jokaisen vanhemman kannattaisi tehdä tämä: "Se voi auttaa pelastamaan lapsesi hengen"

10:41

Ensihoitaja ja äiti kehottaa kaikkia vanhempia kiinnittämään lapsen turvaistuimeen lapsen ja vanhempien perustiedot.

Tiedätkö, miten turvakaukaloa tulisi oikeaoppisesti käyttää? Katso ohjeet ylläolevalta videolta!

Indianasta kotoisin oleva ensihoitaja Kaitlyn jakoi Facebookiin helpon auton turvaistuimeen liittyvän vinkin, jolla voi olla merkittävä vaikutus lapsen pelastumisen kannalta. Julkaisu on kerännyt laajasti huomiota.

Kaitlyn kertoo julkaisussaan, että vanhempien pitäisi lisätä lapsen turvaistuimeen lappu, johon on kirjattu tietoja lapsesta.

– Liian usein ensihoitajat tulevat autokolaripaikalle, jossa lapset ovat liian nuoria antaakseen mitään tietoja ja vanhemmat ovat tajuttomia. Vie kaksi minuuttia aikaa kirjoittaa lapsesi nimi, syntymäaika, vanhempien nimet ja syntymäajat, yhteystiedot hätätilanteessa ja kaikki terveysongelmat, lääkkeet, joita lapsesi tarvitsee ja lapsen lääkäri – sitten kiinnität sen lapsen turvaistuimeen, Kaitlyn kirjoittaa Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se auttaa ensihoitajia paljon ja voi auttaa pelastamaan lapsesi hengen.

Tietojen avulla vanhemmat voivat varmistaa, että lapsi saa oikeanlaista hoitoa. Ilmoittamalla nimet ja syntymäajat sairaalassa voidaan helpommin löytää potilaiden aiemmat hoitotiedot.

Aina ensihoitajilla ei ole aikaa tutkia onnettomuuteen joutuneiden tavaroita, joten on hyvä, jos tiedot ovat selkeästi esillä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.