Aira Samulin muistelee kyyneleet silmissä merkittävää henkilöä, jonka tapasi 17-vuotiaana: "Aika voimakkaita tunteita herättää"

Aira Samulinin herkimmät muistot lottavuosilta 7:08
17-vuotiaana Lottana aloittanut koko kansan rakastama Samulin muistelee MTV Uutisten haastattelussa merkittäviä hetkiä, katso Airan haastattelu videolta!

Koko kansa tuntema legenda Aira Samulin muistelee MTV Uutisten haastattelussa merkittäviä aikojaan ollessaan Lottana.

Lotta Svärd palkitsi Aira Samulinin, 93, Vuoden Lotta 2021 kunniapalkinnolla.

17-vuotiaana Lottana aloittanut koko kansan rakastama Samulin muistelee MTV Uutisten haastattelussa merkittäviä hetkiä, katso Airan haastattelu videolta!

Lotta-ajoista ikimuistoisin hetki nousee pintaan, kun Samulin pääsi opettamaan tanssia merkittävälle valvontakomission päällikölle, joka kuoli myöhemmin epäilyttävissä olosuhteissa.

– Hyvänen aika eihän tällaista voi unohtaa. Hän sai ”luonnollisen kuoleman” vain kolme vuotta sen jälkeen. Aika voimakkaita tunteita herättää, koska minusta hän oli hieno ihminen ja korrekti, Samulin kuvailee videolla.

Toinen merkittävä muisto Lotta-ajoilta oli se, kun Samulin löysi oman isänsä kaatuneena rintamalta. Videolla Samulin muistelee tilannetta ja kertoo, miten on selvinnyt vaikeista oloista.

Vietä itsenäisyyspäivää MTV Uutisten seurassa

MTV Uutiset Live seuraa itsenäisyyspäivän viettoa aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Juhlailtaa ennakoidaan kello 18 alkaen yhdessä vuoden kiinnostavimpien viihdenimien kanssa MTV Uutiset Livessä.

Poikkeusvuoden juhlatunnelmat huipentuvat kello 19.30 alkavaan Itsenäisyyspäivän juhlat -ohjelmaan.

Erikoisohjelma näytetään suorana MTV3-kanavalla ja MTV Uutiset Livessä.

Lue lisää: Juhlista itsenäisyyspäivää MTV:n kanssa – suorassa koko illan juhlaohjelmassa poikkeusvuoden kiinnostavimmat nimet presidentistä Vesa-Matti Loiriin

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat