Mainos

Air Francen lakkoneuvottelut edelleen jumissa

Pääministeri Lionel Jospin sanoo, että Ranskan hallitus puuttuu pian Air France -lentoyhtiön kuusi päivää jatkuneeseen lakkoon.

Neuvottelut ranskalaisen Air France -lentoyhtiön lakon ratkaisusta keskeytyivät tänä-aamuna, kun lentäjien suurin ammattiliitto SNPL käveli ulos neuvotteluhuoneesta. Neuvotteluja käytiin muutamaan keskeytystä lukuunottamatta koko yö.

-En ole niinkään huolestunut jalkapallon maailmanmestaruuskisoista. Olemme huolestuneita...yhtiön toipumisesta ja sen tulevaisuudesta, pääministeri sanoi. Jospinin mukaan hallitus puuttuu asiaan lähitunteina, jos siitä on hyötyä, mutta tavalla, joka ei loukkaa yhtiön johdon itsenäisyyttä. SNPL on aiemmin ilmoittanut, että jos tulokseen ei päästä yön neuvotteluissa, niitä jatketaan vasta maanantaina.

Air Francen mukaan se joutuu peruuttamaan lakon vuoksi tämän päivän, sunnuntain ja maanantain lentovuoroistaan kolme neljäsosaa. Lakko uhkaa edelleen jalkapallon maailmanmestaruuskisoja, jotka alkavat Ranskassa keskiviikkona. Air France on luvannut kuljettaa pelaajat paikalle, mutta jalkapalloturistit saattavat jäädä ilman kyytiä.

(STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.