Mainos

Ainutlaatuinen fobia: Seksiä vain ulkosalla

Danielle Vincelyllä on ainutlaatuinen fobia: nainen ei voi rakastella sisätiloissa.

Seksi ulkosalla kuulostaa jokaisen nuoren parin jännittävältä unelmalta. Mutta mitä jos sisätiloissa puuhailu on mahdotonta?

Danielle Vincely ei fobiansa vuoksi voi heilutella peittoa sisätiloissa, kertoo whatsonxiamen.com.

– Aluksi miehet rakastavat sitä. heistä on pikkutuhmaa rakastella tähtien alla metsässä, rannalla, puiston penkillä tai auton konepellillä, Vincely kuvaa.

Pian miehet kuitenkin jättävät hänet. Vincelyn mukaan pikainen nautinto makuuhuoneessa olisi monen miehen mieleen, mutta hän ei vain pysty siihen.

– Olen yrittänyt. En voi tehdä sitä sisätiloissa sekoamatta. Tuntuu, että kuristun ja pyörryn, 24-vuotias nainen sanoo.

Kliimaksi Äiti Maan helmassa

Fobia alkoi jo Vincelyn ensimmäisen poikaystävän kanssa.

– Unelmissani kaikki oli täydellistä ja romanttista, mutta vihasin joka hetkeä. Olin paniikissa ja halusin sen vain loppuvan, nainen muistelee.

Myöhemmät yritykset eivät parantaneet tilannetta, kunnes pari eräänä iltana pienessä humalassa ollessaan halaili puistossa.

– Äkkiä tunsin oloni mahtavaksi. En ollut koskaan ennen saanut orgasmia, ja tuntui, että kliimaksi Äiti Maan helmassa oli jotakin aivan muuta!

Asiantuntijan mukaan ensimmäinen, traumaattinen ja tukahduttava seksikokemus on saanut aikaan äärimmäisen reaktion, ja terapia olisi hänelle paras hoitomuoto. Vincelyn oma lääkäri on yrittänyt parantaa vaivaa masennuslääkkeillä. Nainen kuitenkin sanoo ennemmin pelehtivänsä ulkosalla kuin jäävänsä koukkuun lääkkeisiin.

– Tiedän, että ihmiset pitävät minua outona, mutten enää jaksa välittää. Jotkut pelkäävät hämähäkkejä, toiset korkeita paikkoja. Tämä on fobiani, ja opettelen elämään sen kanssa niin hyvin kuin pystyn.

MTV3/Helmi

Lähteet: Fark.com, Whatsonxiamen.com

Kuvat: Shutterstock, kuvien naiset eivät liity juttuun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.