Mainos

Aikuisen naisen silmämeikki on katseenkohottaja

Harmaa perussävy ja kirkas violetti toimivat hyvin yhdessä. Syksyn jännittävimmät silmät syntyvät ripsen tyveen tehdyllä rajauksella ja herkullisilla luomiväriyhdistelmillä. Aikuisen naisen silmämeikki on hyvä katseenkohottaja.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Helmen muuttumisleikkiin saapuneelle Annika Blomqvistille loihdittiin syksyn säihkysilmät harmaan ja violetin sekoituksella. Annikan lookin loihtinut meikkitaiteilija Riia Koivisto kannustaakin suomalaisnaisia käyttämään lisää värejä meikissä. Perusvärien, kuten ruskean ja harmaan, rinnalle on hyvä ottaa jokin voimakkaampi väri tuomaan silmän omaa väriä enemmän esille.

Tällä hetkellä meikeissä on monta vahvaa trendiä. Voimakkaat huulet, smoky eyes -meikki ja rajaukset ovat nyt in. Annikalle tehtiin utuinen silmämeikki trendikkään ripsen tyveen tehdyn rajauksen avulla. Alapuolelta rajaus jätettiin tekemättä, koska Annikan silmät vuotavat helposti. Tämän takia myös ripsiväriksi valittiin vedenkestävä tuote.

Aikuisen naisen silmämeikin tarkoituksena on, paitsi näyttää hyvältä, myös kohottaa ja nostaa katsetta.

Silmiin syvyyttä rajauksella ja luomivärillä

Annikan silmät meikattiin Nivean Eye Line & Design -rajauskynän ja NIVEA Creative Eyes by Chantal Thomass -luomivärisävyillä 30 Smoky Grey ja 29 Amour de Violette. Samettisen pehmeä luomiväri sisältää silikonia, joka saa sen levittymään helposti ja kestämään pitkään. Helmiäis- ja väripigmentit korostavat silmien muotoa, antavat kaunista satiinin hohdetta tai luovat intensiivisiä väriefektejä ja dramaattisen ilmeen. Luonnollinen puuteri poistaa rasvaisuuden ja tekee lopputuloksesta kauniin tasaisen. Lue lisää tuotteesta!

NIVEA Eye Line & Design -rajauskynällä tottumatonkin meikkaaja saa aikaan muodikkaan utuisen rajauksen. Käytä pelkkää kynää, kun haluat tarkan rajauksen, ja kynää yhdessä häivytysosan kanssa, kun haluat pehmentää rajausta. Yhdellä rajauskynällä valmistuu silmämeikki lähes kokonaan.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.