Aikakoneesta tuttu Sani nähdään Rantabaari-sarjassa: "Aikamoista kuviota tulossa"

Aikakoneesta tuttu Sani paljastaa, miten päätyi Rantabaariin ja millaista roolihahmoa pääsee tulkitseman 1:55
Aikakoneesta tuttu Sani paljastaa, miten päätyi Rantabaariin ja millaista roolihahmoa pääsee tulkitsemaan.

Sani nähdään Rantabaari-sarjassa tulisen äitihahmon roolissa. Rantabaarin neljäs kausi alkaa C Moressa syyskuun lopussa.

Aikakone-yhtyeestä tuttu artisti Sani Aartela 50,kertoo MTV Uutisille, että Rantabaari-sarjaan päätyminen oli tavallaan hänelle itselleenkin yllätys. Laulaja kertoo olleensa hyvin kiinnostunut kameratyöskentelystä jo usean vuoden ajan. Näyttelijäntyöstä Sanilla on kokemusta kesäteatterituotannoista

Rantabaarissa Sani ottaa haltuunsa Johanna Järviahon roolin, jonka perheenjäsenten kommellukset ovat tulevalla tuotantokaudella varsin kutkuttavia.

– Aikamoista kuviota tulossa! Sani myhäilee.

Laulajan mukaan Rantabaarin kuvaukset sujuivat kesällä hyvin helteisessä säässä. Hän oli mukana muutamana kuvauspäivänä.

Hikisestä kelistä huolimatta Sani nautti näyttelemisestä ja haaveilee, että pääsisi jatkamaan näyttelijäntöitä kameran edessä tavalla tai toisella.

– Se on aina niin ihanaa mennä johonkin toiseen rooliin.

Johanna Järviaho on Sanin mukaan lempeä, mutta temperamenttinen nainen, joka saattaa välillä ottaa yhteen lastensa kanssa, mutta kuitenkin huolehtii myös jälkikasvustaan. Sanin mukaan Johanna saattaa myös toisinaan syyllistyä lastensa ”kyttäämiseen” sillä, kuten vanhemmat yleensä, haluaa Johannakin tietää lastensa asioista ”todella paljon”.

Sani itse on löytänyt yhtäläisyyksiä itsensä ja Johannan väliltä sen puoleen, että hänellä itselläänkin on 11-vuotias tytär, jota hän haluaa aktiivisesti tukea ja opastaa elämässä. Kyttäämiseen Sani ei kuitenkaan itse halua sortua.

Tulevan tuotantokauden Sani vihjailee salaperäisesti olevan odotuksen arvoinen.

– Aika vaiherikas kyllä.

Rantabaarin 4. kausi alkaa C Moressa 27. syyskuuta!

Lue myös:

    Uusimmat