Mainos

Äidin rohkealla alusvaatekuvalla tärkeä sanoma: "Ei ole olemassa mitään seksikkäämpää kuin aitous"

Kolmen lapsen äiti julkaisi itsestään rohkean kuvan muistuttaakseen etenkin nuoria todellisesta maailmasta. 

Englantilaisbloggari Tova Leigh toivoo, ettei yksikään ihminen joutuisi tuntemaan syyllisyyttä tai huonoa omaatuntoa sosiaalisen median kuvien vuoksi. Tämän vuoksi hän päättikin mennä mukavuusalueensa ulkopuolelle ja julkaista itsestään epätavallisen paljastavan kuvan. Kuvassa hän näyttää, miltä someen päätyneen kuvan ottamistilanne voi todellisuudessa näyttää. 

Vaikka Leigh kertookin olevansa itse asiassa melko ujo persoona, hän päätti julkaista kuvan levittääkseen tärkeää sanomaa. Kuvan avulla nainen haluaa luoda aivan uudenlaiset kriteerit seksikkyydelle.

– Tänään jaan ”kulissien takana” -kuvan. Miltä todellisuudessa näytin sitä ottaessa, ilman kahdenkymmenen minuutin pituista asettelua, ilman huonojen kohtien rajaamista tai ”tee minut kauniiksi”- filtteriä, Leigh kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Leigh on kolmen lapsen äiti ja tietää varsin hyvin, mitä varten vartalomme on luotu; jatkamaan elämää. Hän tietää myös, kuinka paljon paineita se meille voi aiheuttaa. Miksi emme antaisi itsellemme tästä taukoa? Elämä ei ole kuvissa, se on niiden ulkopuolella, nainen muistuttaa.

Todellinen elämä on kaikista kauneinta

Samaan aikaan kun selailemme täydelliseltä näyttäviä kuvia, Leigh haluaa muistuttaa tämän olevan kaukana totuudesta. Omien kuviensa avulla äiti haluaa tehdä ihmisille selväksi, että sosiaalinen media ei ole sama asia kuin todellisuus. Hän toivoo kaikkien, etenkin nuorten ymmärtävän, että todellinen elämä on paljon kauniimpaa kuin parannellut ja filtteröidyt kuvat.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Anna minun kertoa sinulla jotain: Tämä on todellisuutta. Äitivatsani, selluliittini, mummohousuni eikä todellakaan yhtään rakoa reisien välissä. Tämä ei ole joidenkin standardien mukainen seksikäs vartalo, mutta se on epätäydellisen mahtava, koska se on todellinen ja koska se on minun.

– Elämä ei ole täydellistä. Me emme ole täydellisiä. Ja tämä on asia, jota yritän sanoa: Me emme ole täydellisiä, mutta se on täysin okei. Aitous on paljon voimakkaampaa kuin täydellisyys, Leigh toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Seuraavan kerran kun ryhdyt vertaamaan omaa elämääsi sosiaalisessa mediassa näkyviin, Leighillä on sinulle kolme neuvoa, jotka kannattaa muistaa.

– Sosiaalinen media on täynnä kuraa. Olet kaunis juuri sellaisena kuin olet. Ei ole olemassa mitään seksikkäämpää kuin aitous, Leigh toteaa.

***

1:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.