Mainos

Äidin kauhunhetket – tulipalo pakotti heittämään vastasyntyneen ikkunasta pelastajille

1:21

Australiassa tulipalo pakotti kahden lapsen äidin tekemään epätoivosen valinnan, jonka seurauksena hän pudotti kaksi lastaan ikkunasta alhaalla odottaville pelastajille.

Tulipalo syttyi asunnossa, kun sen sisällä olivat 2-vuotias lapsi, vastasyntynyt vauva sekä heidän 27-vuotias äitinsä. Palo sai alkunsa kaksikerroksisen talon ylemmän kerroksen asunnon keittiöstä ja levisi nopeasti.

Äiti rikkoi asunnon asunnon ikkunan, josta hän huusi apua.

– Hän piteli vauvaa ja huusi apua, pelastajana toiminut naapuri Arshad Mehmood sanoi Australian yleisradioyhtiö ABC:n haastattelussa.

Mies haki yhdessä muiden naapureiden kanssa lakanan, jonka alle he kokosivat patjoja. Viritelmän avulla he koppasivat äidin ikkunasta pudottaman taaperon. Sitten äiti anoi auttajia pelastamaan myös vain kaksi päivää vanhan vauvansa.

– Hän vain pudotti vauvan. Tiesin, että minun piti ottaa vauva kiinni ja se laskeutui käsivarsilleni. En olettanut hänen tekevän sitä, Mehmood kertoi.

– En todellakaan olisi halunnut olla hänen paikallaan. En haluaisi nähdä yhtäkään äitiä siinä tilanteessa, hän jatkoi.

Saatuaan lapsensa turvaan äiti istui itse ikkunassa aikeissa hypätä alas, kunnes naapurit kertoivat hänelle, että palokunta olisi pian paikalla. Palomiehet auttoivatkin naisen alas ja hänet vietiin sairaalaan naarmujen ja savun hengittämisen takia. Molemmat lapset selvisivät onnettomuudesta vammoitta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.