Mainos

Äidillä oli rahaa vain lapsen ruokaan, ex-mies käski ”nääntyä nälkään” – tuntematon sivullinen tuli hätiin

Mies käski lapsensa äidin ”nääntyä nälkään”. Tilannetta sivusta seurannut katsoja päätti tehdä asialle jotakin.

Koskettava kohtaaminen McDonald’s-ravintolassa sulattaa sydämiä netissä.  Vaikka tarinan paikkansapitävyydestä ei ole takeita, se toimii ainakin oivana muistutuksena siitä, miten pienikin teko voi olla toiselle tärkeä.

Virvoitusjuomaa ravintolassa juonut kertoja katseli syödessään naista, joka oli istunut ravintolassa odottamassa koko sen ajan, kun hän itse oli syönyt. Lopulta paikalle saapui mies pienen, noin kolmivuotiaan pojan kanssa, kerrotaan Lifehack-sivustolla.

– "Sinun piti olla täällä tunti sitten", nainen sanoo hieman ärtyneenä. "No, olen täällä, ja tässä hän on". Mies kääntyy kävelläkseen ulos ovesta. Nainen sanoo "Hei, onko sinulla pari dollaria,  jotta voin ostaa juustohampurilaisen? Minulla on tarpeeksi (rahaa) vain lastenateriaan". Mies katsoo ympärilleen nähdäkseen, katsooko joku. "Hitot sinusta, näännynälkään", hän sanoo ja kävelee ulos, kertoja kuvailee Facebook-päivityksessään.

Seuraavaksi kirjoittaja näki äidin menevän kassalle ja tilaavan lapselle aterian. Naiselta puuttui rahaa 37 senttiä; nämä hän löysi lopulta autostaan. Sitten poika ja äiti istuivat odottamaan ruokaa.

– Hän ja poika istuvat alas lastenaterian kanssa, ja hän asettelee lapsen ruoat ja hänen pienen juomakuppinsa pöytään. Hän kysyy lapselta, saako äiti ranskalaisen, ja tämä syöttää hänelle sen, josta juuri itse haukkasi."

"Kyyneleet valuvat hänen poskilleen"

Tilannetta sivusta seurannut kirjoittaja meni itse hakemaan lisää juotavaa.

– Teini kassalla on täyttämässä lautasliinatelinettä. Annan hänelle pankkikorttini. Sanon, että antaa naiselle kaksi tupla(purilaista) ja isot ranskalaiset ja ison juoman minun laskuuni. Sanon, ettei hän saa kertoa, että ruoat ovat minulta. Kirjoitin lautasliinaan viestin kynällä, jota käytän töissä. ”Pidä pääsi pystyssä ja puske aina eteenpäin. Sinä pystyt. Sinä pääset  eteenpäin.”

Tarjoilija vei ruoat äidille sanoen, että joku osti ne tälle. Äidin tivatessa totuutta tarjoilija kertoi, ettei saanut paljastaa ostajaa, mutta hän itse se ei ollut.

– Hän lukee viestin lautasliinassa ja kyynelet valuvat hänen poskilleen. Hän täyttää juomamukin ja alkaa syödä. Lapsi vaihtaa yhden kananuggetin haukkuun purilaista, kirjoittaja kuvaa.

"Pienet asiat vaikuttavat suuresti"

Lähtiessään äiti ja lapsi ohittivat kirjoittajan. Vaikka kaiken piti olla salaisuus, äiti kuiskasi kirjoittajalle ”kiitos”.

– Kuiskaan takaisin ”mistä hyvästä?” hän hymyilee. Minä isken silmää. Katson poikaa ja toivotan heille hyvää päivä. Elämä on kovaa. Ole aina valmis tekemään jonkun elämästä vähän helpompaa. Pienet asiat vaikuttavat suuresti.

Jokaiselle yksinhuoltajalle hän lähettäisi saman viestin.

– Pidä pääsi pystyssä ja puske aina eteenpäin. Sinä pystyt. Sinä pääset eteenpäin.

Lähde: Lifehack

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.