"Ai, nyt sinä puhut minulle" – F1-kuski antoi selityksen pomonsa näpäyttämiselle

Tulosruutu: Max Verstappen ylivertaisella tavalla Belgian GP:n voittoon

Pahasti aika-ajoissa kuluneella F1-kaudella epäonnistunut Sergio Perez kävi Belgian aika-ajojen jälkeen keskustelun, joka tulkittiin ulkopuolelta mielenilmaukseksi tallipäällikkö Christian Horneria kohtaan. Meksikolaisen mukaan kyse oli vitsistä.

Perez ylsi perjantai Span radalla märissä olosuhteissa ajetuissa aika-ajoissa kolmanneksi. Tallikaveri Max Verstappenin rangaistus nosti Perezin lähtöruudukossa eturiviin.

Kisassa Perez auttoi Red Bullin kaksoisvoittoon Verstappenin takana. Häneltä kysyttiin viikonlopun jälkeen myös erikoisesta tiimiradiokeskustelusta, joka kuultiin tv-lähetyksessä perjantain aika-ajojen päätteeksi tallipomo Hornerin onniteltua kuskiaan hyvästä suorituksesta.

– Ai, nyt sinä puhut minulle? Perez tokaisi piikikkään oloisesti.

– Puhun sinulle. Sanoin sinulle, että kärkiviisikkoon, kaveri. Sinä hoidit sen, Horner vastasi.

Perezin mukaan kyse oli vitsailusta, vaikka keskustelu ehti jo herättää puhetta kaksikon huonoista väleistä.

– Se oli vitsi, Perez selvitti sunnuntaina Crash.netin mukaan.

– Hän tuli sanomaan minulle ennen aika-ajoa, että ”jos et ole kärkikolmikossa, en puhu sinulle enää koko viikonloppuna”, hän jatkoi.

Perezillä oli pohjalla viisi peräkkäistä putoamista aika-ajon kolmosvaiheesta. Belgian kisan jälkeen Horner vahvisti medialle, että meksikolaiskuskin jatkavan Verstappenin rinnalla myös ensi kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat