AHL-ottelussa mahtava tempaus – seurauksena maailmanennätys ja 40 minuutin keskeytys peliin

Hershey Bearsin sunnuntain kotiottelu Binghampton Devilsiä vastaan ei ollut aivan tavallinen AHL-ottelu. Kamppailun aikana tehtiin näet maailmanennätys ja kerättiin siinä samalla hyväntekeväisyyteen lähes 50 000 dollaria (44 000 euroa).

Pääkuvan videolla maanantain Tulosruudun NHL-kuvaa.

Ottelussa juhlistettiin "teddy bear toss" -nimellä tunnettua perinnettä, jossa fanit heittävät jäälle valtavasti pehmoleluja, kun kotijoukkue tekee ottelun ensimmäisen maalinsa. Pehmolelut kerätään jäältä ja lahjoitetaan vähäosaisille lapsille.

Bearsin avausmaali syntyi ajassa 09:58, kun Riley Barber toi isännät tasoihin. Sen jälkeen alkoi melkoinen kaaos, kun jäälle heitettiin valtava määrä pehmoleluja. Ottelu keskeytettiin peräti 40 minuutiksi, jotta jää saatiin siivottua.

Katso alta seuran Twitterissä julkaisema video tilanteesta sekä kuva jäälle päätyneistä pehmoleluista.

Bears vahvisti myöhemmin Twitterissä, että kyseessä oli uusi maailmanennätys ja että jäälle heitettiin peräti 34 798 pehmolelua. Aiempi ennätys oli Calgary Hitmenin AHL-ottelusta kolmen vuoden takaa. Silloin jäälle päätyi 28 815 pehmolelua.

Seura toimittaa pehmolelut paikallisille organisaatioille, jotka toimittavat ne lapsille. Sen lisäksi kerättiin siis rahallisina lahjoituksina noin 50 000 dollaria hyväntekeväisyyteen.

Lähde: Si.com

Lue myös:

    Uusimmat