Agents & Vesa Haaja: On Stage / In Studio

(Ratas Music Group)

Agentsin odotettu levy "uuden" laulajan Vesa Haajan kanssa julkaistiin viime vuonna. Albumin tiimoilta Agents jatkoi keikkailua ja Haajan (sekä saksofonisti Juho Hurskaisen) esittelyä yleisölle. Kaksikko on nivoutunut hienosti Agents-kulmakivien Esa ja Kai Pulliaisen sekä Heikki Sandrenin joukkoon. Yhteissoitto on upeaa kuultavaa.

CD ja DVD sisältävät lähes samat kappaleet ja jälkimmäisellä levyllä on lisäksi vielä 18-minuuttinen dokumentti. CD:n kaksi ensimmäistä kappaletta, Beat Box –osuus, ovat Olet rakkain sekä Salainen rakkaus, jolla vierailee kappaleen sanoittaja, legendaarinen Jussi Raittinen. Liveosuus jatkuu Espoon Leppävaarassa, Sellosalin lavalla äänitetty On Stage –osuus, johon kuuluu 8 kappaletta, mm. Moody River ja Ei aikaakaan. In Studio –osuudessa bändi soittaa livenä studiossa 6 kappaletta, mm. uuden version Apache-klassikosta. Levyn päättävät vuonna 2012 julkaistut singlet <<Go-Go>> -levyltä, Kunhan palaat takaisin ja Ikäväni.

DVD:llä on 4 kappaleen verran pidempi pätkä Sellosalin keikasta. DVD:n kuvasuhde on nykyajan perusmitta 16:9, mutta ääni ollaan laitettu tulemaan stereona. Toki täysin riittävä ratkaisu, mutta olisiko surround-äänivalinta ollut liian hankala laittaa mukaan?

Lue myös:

    Uusimmat