Mainos

Aftonbladet: Sukellusvenematkalla mysteerisesti kadonneen ruotsalaistoimittajan etsintöjen yhteydessä tehty ”kiinnostava löytö”

Kadonneen ruotsalaistoimittajan Kim Wallin etsintöjen yhteydessä on tehty mielenkiintoinen löytö, uutisoi ruotsalainen Aftonbladet. Lehden mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole ruumis, vaan jonkinlainen esine.

Wallin etsintöihin osallistunut Ruotsin meripelastusseura teki löydön eilen illalla hieman ennen iltayhdeksää. Meripelastusseuran edustaja Fredrik Winbladh kertoo Aftonbladetin haastattelussa, että viranomaisia on konsultoitu löydön tiimoilta ja että kadonneen naisen etsintöjä jatketaan esineen löytöpaikalla.

Löydös tehtiin Juutinraumalla Tanskan puolella, Kööpenhaminan edustalla.

Esine on määrä toimittaa Tanskan poliisille. Viranomaiset eivät ole kommentoineet löytöä tai sen merkitystä, Aftonbladet kertoo.

Keksijä epäiltynä kuoleman aiheuttamisesta

Kim Wall lähti viime torstaina merelle sukellusveneellä, jonka oli rakentanut tanskalainen keksijä Peter Madsen. Wall nähtiin viimeisen kerran torstai-iltana kello 19 paikallista aikaa, kun sukellusvene lähti Refshaleøenin satamasta Kööpenhaminasta.  

Neljä tuntia myöhemmin naisen poikaystävä ilmoitti poliisille, että nainen ei ole palannut juttukeikalta kotiin ajallaan. Viranomaiset eivät saaneet yhteyttä sukellusveneeseen, ja pian sen epäiltiin uponneen.

Perjantaina aamupäivällä sukellusveneestä tehtiin havainto, ja pian Madsen hälytti paikalle pelastajat kertoen, että hänellä on teknisiä ongelmia.

Madsen pelastettiin, mutta sukellusvene upposi, eikä Wallia löydetty. Madsen on nyt vangittuna ruotsalaistoimittajan kuoleman aiheuttamisesta epäiltynä. Mies on kiistänyt syyllistyneensä mihinkään rikokseen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.