Adam Sandler: Kauheimmat treffit oman vaimon kanssa

Lomapainajainen 3:32

MTV.fi tapasi amerikkalaisnäyttelijä Adam Sandlerin Berliinissä Lomapainajainen-elokuvan maailmanensi-illassa.

Näyttelijät Drew Barrymore ja Adam Sandler tähdittävät 27. kesäkuuta Suomessa ensi-iltansa saavaa Lomapainajainen (Blended) -elokuvaa.

Barrymore ja Sandler esittävät romanttisessa komediassa yksinhuoltajia, jotka päätyvät kaameiden treffien jälkeen sattumalta samaan lomakohteeseen Afrikassa. Kaksikko on nähty aikaisemmin elokuvissa Aina eka kerta ja The Wedding Singer

MTV.fi tapasi näyttelijäkaksikon Berliinissä elokuvan maailmanensi-illassa. Lehdistötilaisuudessa Sandler muisteli pieleen menneitä treffejään. Kuinka ollakaan, kyseessä oli Sandlerin ja  hänen nykyisen vaimonsa ensimmäiset treffit.

– Olin treffien aikaan ollut vähähiilihydraattisella Atkinsin dieetillä. Niinpä illallisen aikana tuijotin vain ruokia, söin pihviä ja ribsejä enkä edes katsonut treffikumppaniani. Taisin jopa oman annokseni jälkeen syödä puolet hänen kana-annoksesta, Sandler nauratti lehdistöä.

Sandler on ollut naimisissa Jackie Sandlerin kanssa vuodesta 2003 asti. Parilla on kaksi tytärtä, vuonna 2006 syntynyt Jadie ja vuonna 2008 syntynyt Sunny.

– Treffit taisivat kuitenkin toimia, Adam nauraa ja viittaa 11 vuotta kestäneensä avioliittoon.

Treffikohtaus haastava näyttelijöille

Elokuvassa Sandlerin ja Barrymoren näyttelemät henkilöt kokevat hirveät sokkotreffit, joilla he molemmat hermostuvat toisistaan. Näyttelijät myöntävät, että hyvinä ystävinä kohtaus oli haastava:

– Oli hyvin hankalaa näytellä treffikohtausta ja saada siihen tunnelma, että meillä ei ole hauskaa yhdessä. Piti vain yrittää olla nauttimatta tilanteesta, Adam kuvailee.

– Ajattelin, että kukaan ei tule uskomaan, että en pidä sinusta. Kohtaus oli kuitenkin kirjoitettu hyvin ja suoriuduimme siitä, Barrymore miettii.

Barrymore puolestaan kertoi, ettei hän ehtinyt koskaan päästä sokkotreffeille. Onnellisesti naimisissa oleva tähti myönsi avoimesti olevansa tästä harmissaan.

– En kyllä edes ajatellut esimerkiksi nettideittailua vaihtoehtona, mutta sokkotreffitömyys ärsyttää minua vieläkin. Tosin nyt olen naimisissa, joten toivottavasti en edes enää ikinä mene sokkotreffeille, Barrymore nauroi.

Barrymore avioitui Will Kopelmanin kanssa kesällä 2012. Pariskunnalla on kaksi lasta, joista nuorimmainen syntyi huhtikuussa 2014.

Näyttelijä kannustaa kaikkia huolettomaan deittailuun:

– Treffailu on kuitenkin hauskaa, siinä laittaudutaan ja meikataan. Koko prosessi on hauska, ikään kuin oma outo työhaastattelunsa. Siinähän voi olla tuleva puolisosi.

Lomapainajainen saa ensi-iltansa Suomessa 27. kesäkuuta. Videolla MTV.fin kuvaamia tunnelmia Berliinin maailmanensi-illan punaiselta matolta.

Lue myös:

    Uusimmat