Mainos

Acnicyl – Uusi tuotesarja aknen hoitoon ja ehkäisyyn

Hajusteeton, helppokäyttöinen ja hoitava voide sekä puhdistusaine, jotka pitävät huolta ihostasi

Akne, finnit, mustapäät ja epäpuhdas iho koettelevat aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria. Suurimmalla osalla iho-ongelmat vaivaavat teini-iässä, mutta osalla akne aiheuttaa harmia myöhemmälläkin iällä. Acnicyl on uusi, ruotsalaisvalmisteinen tuotesarja, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee aknea ihoa kuivattamatta.

Akne (yleiskielessä ”finnit”, oikealta nimeltään acne vulgaris) on hyvälaatuinen ihosairaus, jonka yhteydessä ihossa esiintyy pieniä näppylöitä, joita aiheuttaa tulehdus talirauhasissa. Akne on yleistä etenkin nuorilla. Useimmilla murrosikäisillä (80–90 prosentilla) on ongelmia aknen ja epäpuhtaan ihon kanssa, mutta näitä ongelmia voi esiintyä myös myöhemmällä iällä. Noin viidellä prosentilla 40–50-vuotiaista aikuisista esiintyy niin kutsuttua aikuisiän aknea.

Murrosikä lisää miessukupuolihormonin tuotantoa kummallakin sukupuolella. Tämä stimuloi talirauhasia niin, että ne erittävät enemmän talia, joka on akneongelman perimmäinen syy. Talin tarkoituksena on suojata ihoa, mutta kun elimistö tuottaa sitä liikaa, se tukkii ihohuokoset, jolloin muodostuu ihomatoja. Jos ihohuokonen tulehtuu, siitä muodostuu finni.

Aknen hoitoon Acnicyl

Acnicyl on tehokas ja yksinkertainen tapa hoitaa ja ennaltaehkäistä aknea ja ihon epäpuhtauksia. Acnicyl-tuotteet sisältävät maitohappoa, joka on kehon luonnollinen ainesosa. Maitohappo laskee ihon pH-arvoa luoden epäsuotuisan ympäristön aknebakteereille. Tuotesarja on täysin hajusteeton ja sopii hyvin herkänkin ihon hoitoon.

Acnicyl CLEANSER on herkälle iholle sopiva tehokas ja hellävarainen puhdistusmenetelmä, joka palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon kuivattamatta ihoa. Se on syväpuhdistava, hajusteeton geeli, joka ehkäisee aknea ja ihon epäpuhtauksia. Acnicyl CLEANSER poistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti ihon epäpuhtaudet ja liiallisen talin, joka muutoin voi aiheuttaa ihomatoja ja finnejä.

Acnicyl CREAM on aknen, finnien, ihomatojen ja epäpuhtaan ihon hoitoon tarkoitettu ihoa hoitava ja pehmentävä hajusteeton voide. Acnicyl CREAM hoitaa ihoa hellästi ja ehkäisee aknea, finnejä, mustapäitä sekä ihon epäpuhtauksia.

Hajusteeton hoitava voide sisältää patentoidun koostumuksen vaikuttavia ainesosia, jotka poistavat hellävaraisesti kuolleita ihosoluja, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja estää aknea aiheuttavien bakteerien kasvua. Pehmentävä voide auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.

Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi suositellaan Acnicyl CLEANSERin ja Acnicyl CREAMin käyttöä yhdessä.

Acnicyl CLEANSER ja CREAM eivät sisällä hajusteita, alkoholia eivätkä värjääviä ainesosia.

Acnicyl-tuotteet ovat myynnissä apteekeissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.