Äänivirtuoosi Rudi Rok haastoi Joanna Kuvajan imitoimaan suorassa lähetyksessä muun muassa kärpäsen ja junan ääntä – näin juontaja suoriutui

Äänivirtuoosi Rudi Rok haastoi Joanna Kuvajan imitoimaan suorassa lähetyksessä muun muassa kärpäsen ja junan ääntä – näin juontaja suoriutui 2:32
Katso huvittava tilanne videolta!

Suomalainen Rudi Rok ääninäyttelee pääpahista yhdysvaltalaisessa Slotherhouse-kauhukomediassa.

Suomea viedään jälleen kerran maailmankartalle, tällä kertaa valkokankaalla. Hiljattain ensi-iltansa saaneessa yhdysvaltalaisessa Slotherhouse-kauhukomediassa itse pääpahiksen, tappajalaiskiaisen äänenä kuullaan nimittäin suomalainen äänivirtuoosi Rudi Rok.

Torstaina 7. syyskuuta Viiden jälkeen -ohjelmassa vieraillut Rok kertoi, että tappajalaiskiaisen ääni syntyi siten, että hän lähti aluksi hakemaan oikean laiskiaisen ääntä.

Sen jälkeen lähdin rakentamaan karaktääriä tälle tappajalaiskiaiselle, jotta siitä tulee vahva persoona. Täytyi myös luoda sellainen ääni, jolla pystyy näytellä, herättää erilaisia tunnetiloja, jotta ääni kestää pidempää toistoa, hän kertoi.

Rok kertoo saaneensa roolin viraaliksi menneiden Youtube-videoidensa avittamana. Hän jakaa miltei 250 000 käyttäjän tilaamalle Youtube-kanavalleen videoita, joissa imitoi muun muassa erilaisten eläinten ääniä. Nämä videot kiinnittivät elokuvan roolittajien huomion, ja häntä pyydettiin lähettämään näyte osaamisestaan.

Rok antoi taidonnäytteitä äänityöskentelystään myös suorassa Viiden jälkeen -lähetyksessä ja imitoi muun muassa kärpästä, heinäsirkkaa ja junaa. Hän haastoi myös juontaja Joanna Kuvajaa kokeilemaan imitoimista.

Katso yllä olevalta videolta Rokin taidonnäyte ja miten Kuvaja onnistui!

Miltä kuulostaa tappajalaiskiainen? Entä mikä on ollut haastavin asia, johon Rokia on pyydetty äänityöskentelemään? Katso koko haastattelu alla olevalta videolta!

Rudi Rok loi äänen yhdysvaltalaiselokuvan pahikselle – tältä kuulostaa tappajalaiskiainen 10:07
Rudi Rok loi äänen yhdysvaltalaiselokuvan pahikselle – tältä kuulostaa tappajalaiskiainen

Lue myös:

    Uusimmat