Mainos

Ääni petti Euroviisulähetyksessä - Norja erityisen raivoissaan

Vaikka Euroviisujen ensimmäinen semifinaali toi Suomelle toivotun lopputuloksen, aiheuttivat tekniset ongelmat harmia ympäri Euroopan. Useissa maissa selostusääni pätki tai ei kuulunut lainkaan.

Myös Suomessa Yleisradion selostajat joutuivat turvautumaan hätäratkaisuun: toimittaja Tarja Närhi joutui puhumaan kännykkään yksin koko lähetyksen ajan. Toinen selostaja Asko Murtomäki ei päässyt ääneen juuri lainkaan.

Ongelmia on ollut useissa muissakin maissa, muiden muassa Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa, joissa selostajat joutuivat turvautumaan matkapuhelimiin. Vian laajuudesta ei ole tarkkaa tietoa.

"Espanjassa ääni pätki kokonaan"

Ääniongelmat ovat raivostuttaneet erityisesti Norjassa, jonka viisuedustaja tippui lauantain finaalista. Yhtenä ennakkosuosikkina pidetty Stella Mwangi esiintyi toisena, jolloin selostusta ei vielä kaikkialla ollut saatu toimimaan.

Lisäksi norjalaislehti Dagbladetin tietojen mukaan ääni olisi katkennut kokonaan Espanjassa Norjan esityksen aikana. Vielä ei ole varmaa, onko ääni ollut poikki koko Espanjassa vai ainoastaan joissain osissa.

Asiaa selvitetään parhaillaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.