90-vuotias vanhus söi erehdyksessä puoli purkkia maalia – luuli jogurtiksi

7:46
Vanhusasian valtuutettua yritettiin saada kansalaisaloitteen myötä. Se sai taakseen 42 000 allekirjoitusta, mutta ei mennyt läpi. Miksi vanhusten hoitoa ei arvosteta siinä määrin, että valtuutettu oltaisiin saatu? Asiasta puhumassa Superin puheenjohtaja Silja Paavola sekä Sirkka-Liisa Kivelä.

Vanhus söi epähuomiossa puoli purkkia maalia. Tapahtuneesta ja vanhuksesta tuli hetkessä suosittuja sosiaalisessa mediassa.

Ikääntyminen näkyy elämässä monin eri tavoin, muun muassa erilaisina sairauksina, kuten muistisairauksina. Vaikkei kyse olisikaan dementiasta, moni asia saattaa eläkeläisen arjessa tahattomasti unohtua tai sitten kyse on yksinkertaisesti huolimattomuudesta.

The Sun uutisoi 90-vuotiaasta eläkeläispapasta, jolla meni epähuomiossa puurot ja vellit sekaisin, kirjaimellisesti. 

Puurot ja vellit sekaisin

Bobby on 90-vuotias eläkeläinen, joka on harmaantuneesta tukastaan ja pitkän iän tuomista rypyistä huolimatta erittäin nuorekas tapaus. Hänellä on oma Instagram-tili, jossa hänen arkeaan seuraa noin 330 tuhatta seuraajaa.

Mitä Bobbyyn tulee, rapatessa roiskuu -sanonta kuvastaa hyvin tilannetta, josta tuli hetkessä somehitti. Bobbyn lapsenlapsi Alex Stein julkaisi Twitterissä kuvan isoisästään, jolla on mintunvihreät huulet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kyseessä ei ollut mikään lapsenlapsen järjestämä meikkikokeilu, vaan Bobby oli epähuomioissaan syönyt maalia. Vanhus oli kauhonut maalia suuhunsa puolikkaan maalipurkin verran luullen syövänsä tavallista jogurttia.

VT:n mukaan vanhus nimittäin rakastaa kermaisia välipaloja niin paljon, että hänelle ostetaan useita valtavan kokoisia ja vaniljanmakuisia jogurttipurkkeja. Eläkeläispappa syö jogurttia vähintään yhden purkillisen per päivä. 

Tällä kertaa pappa oli luullut saaneensa mintunmakuista jogurttia, eikä siksi tajunnut lukea maalipurkin kyljessä olleita etikettejä. 

Tviitistä tuli viraali: "Bobby on haltioissaan siitä, että ihmiset pitävät häntä hauskana"

Bobbyn lapsenlapsen tekemä tviitti sai hetkessä noin puoli miljoonaa tykkäystä, yli 150 tuhatta jakoa ja useita kommentteja, joissa naureskeltiin vanhuksen tahattomalle sattumukselle sekä spekuloitiin sitä, maistuiko mintunvihreä maali mintulle.

Bobbyn kuva kirvoitti ihmisiä tekemään myös erilaisia meemejä, ja Bobbya kehuttiin suoranaiseksi hupiukoksi.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oli myös niitä, joiden mielestä tapaus ei ollut lainkaan hauska vaan asia, joka ei kuulu muiden ihmisten nähtäville. 

– Hän on vain vanha mies, joka on haltioissaan siitä, että ihmiset pitävät häntä hauskana. Ja älä huoli, soitimme kyllä myrkytyskeskukseen, Alex toppuutteli mielensäpahoittajia. 

Tyttärentytär vakuuttaa, että hänen isoisänsä ei ollut moksiskaan tapahtuneesta. Vanhus suhtautui itse asiaan huumorilla – ja Instagramista päätellen rakastaa edelleen jogurttia.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: The Sun, VT

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja