Eroavalla Elizabeth Hurleylla ei avioehtoa – viekö mies rahat?

Elizabeth Hurley saattaa menettää suuren osan omaisuudestaan miehelleen avioerossa, sillä pariskunnalla ei ole avioehtoa ja hänen uskotaan olevan yllättäen miestään varakkaampi, kirjoittaa Daily Mail.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 2007, mutta heillä ei ole avioehtoa. Sunnuntaina Elizabeth Hurley ilmoitti, että hänen avioliittonsa Arun Nayarin kanssa on ohi. Eron syyksi epäillään julkisuuteen vuotaneiden kuvia, joissa Hurley suutelee krikettitähti Shane Warnea.

Elizabeth Hurley on sijoittanut suuria summia omaisuudestaan muun muassa asuntoihin. Nainen omistaa 4,3 miljoonan punnan maatilan Gloscestershiressä, missä Hurley ja Nayar asuvat. Hurley omistaa myös yhdessä ex-poikaystävänsä Hugh Grantin kanssa kahden ja puolen miljoonan punnan asunnon Chelseassa, Lontoossa.

Hurleyn tuleva ex-mies Nayar tulee rikkaasta perheestä Intiasta, minkä vuoksi häntä pidetään pohattana. Miehen mahdollisista omista bisneksistä ei kuitenkaan kukaan ole kuullut, joten hänen oletettu varallisuutensa saataakin olla vain jättiperintö, jonka hän saa joskus hamassa tulevaisuudessa.

Lontoolaisen avioero-asianajaja Ayesha Vardagin mukaan olisi hyvin epätodennäköistä, että Nayar saisi erossa puolta Hurleyn omaisuudesta, sillä suurin osa siitä on hankittu ennen avioliittoa. Mies voisi asianajan mukaan vaatia kuitenkin Hurleytä ostamaan hänelle hienon talon, jotta hän voisi jatkaa tyylilleen ominaista, hienoa elämää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat