89-vuotiaan miehen liikuttava työhakemus poiki tulosta – tarjouksia satelee

Sotaveteraanille satelee työtarjouksia.

89-vuotias Joe Bartley on saanut tukuittain työtarjouksia sen jälkeen, kun hänen työhakemuksensa lähti leviämään.

Bartley jäi eläkkeelle kuusi vuotta sitten, mutta ymmärsi, ettei työtön elämä ollut häntä varten. Tylsyydestä ja yksinäisyydestä kärsinyt sotaveteraani laittoi ilmoituksen paikalliseen Herald Express -lehteen toivoen löytävänsä jotain hommia, joiden avulla voisi pitää itsensä kiireisenä ja pääsisi tapaamaan uusia ihmisiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Halutaan töitä. Seniorikansalainen, 89, etsii töitä Paigntonin alueelta. 20h+ viikossa. Pystyy edelleen siivoamaan, tekemään kevyitä puutarhatöitä, tee itse -hommia ja mitä vaan. Suositteluja on. Vanha sotilas, maahanlaskujoukoista. Pelasta minut tylsyyteen kuolemiselta!"

Bartley, jonka Cassandra-vaimo menehtyi pari vuotta sitten, kertoi Guardian-lehden haastattelussa yksinäisyydestään.

– Ikävöin vaimoani kamalasti, ja kun asuu yksin, ei ole ketään, kelle puhua. Sen jälkeen, kun hän kuoli, muutin kerrostaloasuntoon, ja se on iso rakennus. Kun kävelet sisään asuntoon, se on kuin eristysselli, vanhus pohtii.

Alunperin Liverpoolista kotoisin oleva eläkeläinen palveli armeijassa 11 vuoden ajan. Nyt hän toivoo, että työn löytyminen auttaisi erityisesti yksinäisyyden selättämisessä. Vanhuksella on myös ollut vaikeuksia hyväksyä riippuvaisuus kunnasta vuokran maksussa. Hän haluaisi itse tienata rahansa.

Vanhuksen hakemuksesta on uutisoitu monessa mediassa, ja Bartleylle satelee työtarjouksia. Mutta miten mies suhtautuu yllättävään julkisuuteen?

– Olen kovin mielissäni. Huumorintajuni on aina puskenut minua eteenpäin. Pidän kunnon nauruista – ja pidän onnellisesta lopusta, mies toteaa.

Lähteet: Mashable, Guardian

***

Mitä sellaista haluaisit tehdä, jota et ole vielä tehnyt? Seniorit kertovat haaveistaan 1:22

Nyt puhuvat seniorit itse: Näin yksinäisiä vanhuksia voisi auttaa 2:12

Lue myös:

    Uusimmat