Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

8.8. Tandoorikanaa ja sahrami-riisisalaatti

Julkaistu 08.08.2007 00:00

Tandoorikanaa

  • 1,2 kg broilerin koipireisiä (tai kokonainen broileri paloiteltuna)
  • 1 dl tandooritahnaa tai tandoorimausteseosta
  • Tandoorimausteseos:
  • 1 rkl korianteria
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 1 rkl kurkumaa
  • 1 rkl garam masalaa
  • 1/4 tl muskottipähkinää
  • 1/4 tl kanelia
  • 1/4 tl chiliä
  • 1/4 tl kardemummaa
  • 1/4 tl neilikkaa
  • 4 dl maustamatonta jogurttia
  • suolaa

Tee muutamia viiltoja tai pieniä reikiä broilerin lihaan. Ripottele suolaa pinnalle tasaisesti. Sekoita tandoorimausteseos jogurtin kanssa yhteen ja levitä se broilerin päälle. Anna maustua useita tunteja, mielellään yön yli. Kaavi tandoorimarinadi pinnalta pois ja paista pannulla tai grillissä mehukkaan kypsäksi. Tarjoile riisisalaatin kanssa.

Sahramiriisisalaattia

  • 3 dl riisiä
  • 1 annospussi sahramia
  • 2-3 neilikkaa
  • 1 prk vesikastanjaa
  • 1 prk persikkakuutioita
  • 1 pieni purjosipuli tai 2 kevätsipulia
  • 1 punainen paprika
  • suolaa
  • 1 tuore chili

Keitä riisi sahramilla ja neilikalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä nopeasti. Pilko vesikastanja neljään osaan, valuta persikoiden liemi pois, kuutioi paprika ja hienonna purjosipuli ja chili ohuiksi renkaiksi. Sekoita kaikki aineet keskenään ja koristele tuoreilla yrteillä.

Reseptit: Alex Nurmi

Lisää aiheesta:

Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää