75-vuotias pahoinpideltiin ikävästi – tytär pyytää apua epäillyn teinin löytämiseksi: "Isä toivoo, että tekijä saadaan vastuuseen"

Ylivieskassa sattui lauantai-iltana pahoinpitely, jonka yhteydessä 75-vuotiasta miestä lyötiin hänen tyttärensä mukaan kasvoihin ja silmään kahdesti. Tekijöitä ei ole saatu vielä kiinni.

Tapaus sattui lähellä paikallista teatteria. Miehen tytär kertoo Facebookiin kirjoittamassaan avunpyynnössä, että asialla oli vaaleatukkainen teini-ikäinen poika, joka lähti ajamaan miestä takaa yhdessä kolmen muun pojan kanssa.

Seurueessa oli mukana mukaan myös tyttö, joka yritti estää teon, pahoinpidellyn tytär kertoo. 

Tytär: "Pahaltahan se tuntui"

Tytär lisää, että pahoinpitelystä jäi hänen isälleen ikävän näköiset jäljet, jotka vaativat sairaalahoitoa.

– Pahaltahan se tuntui. Olemme saaneet jo muutamia vihjeitä, jotka olen välittänyt poliisille. Toivottavasti ne auttavat poliisia tutkinnassa eteenpäin.

– Isäni ei halua enempää asiaa kommentoida, toivoo vaan että tutkinta etenee ja tekijä saadaan vastuuseen, hän kertoo.

Tytär kehottaa paikallisten nuorten vanhempia kysymään lapsiltaan mahdollisia tietoja asiasta ja ottamaan yhteyttä häneen tai Ylivieskan poliisiin.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollista havainnoista Ylivieskan poliisiaseman päivystykseen p. 0295 416409 tai Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen p. 0295 416194 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi.

– Pyrimme saamaan selville, keitä nämä nuoret ovat, tutkinnanjohtaja Ilkka Piispanen toteaa.

Juttua korjattu kello 17.01: Haastateltavan nimi on poistettu hänen omasta pyynnöstään. 

Juttua päivitetty 18.26: Poliisi pyytää vihjeitä.

Lue myös:

    Uusimmat