75-vuotias isoäiti on upea ilmestys – raakaravinto seksikkyyden salaisuus?

 Viehkeästä ja vetreästä Mimi Kirkistä ei millään uskoisi, että hän on 75-vuotias seitsemän lapsen isoäiti. Seksikkäimmäksi yli 50-vuotiaaksi vegaaniksi valittu yhdysvaltalainen uskoo nuorekkuutensa salaisuuden piilevän raakaravinnossa.


Yhdysvaltojen seksikkäimmäksi yli 50-vuotiaaksi vegaaniksi viisi vuotta sitten valittu Mimi Kirk on sittemmin tullut tunnetuksi raakaravinnon puolestapuhujana. Hämmästyttävän nuorekas nainen on paras mahdollinen mainoskasvo raakaruoka-aiheisille kirjoilleen. Häntä katsellessa ei ihmetytä, että viehättävä vaaleaverikkö vakuuttaa tuntevansa olonsa parikymppiseksi.


Nettisivuillaan Mimi kertoo olleensa kasvissyöjä jo 40 vuotta. Hänelle raakaravinnossa ei ole kyse dieetistä, vaan elintavasta, jonka hän uskoo olevan avain nuorekkuuteen ja hyvään terveyteen.

Nimensä mukaisesti raakaravinnossa on kyse ruokavaliosta, jossa ruoka syödään kypsentämättömänä. Mimi jakaa sivuillaan reseptejä niin salaatteihin, kasviskeittoihin kuin makeisiin herkkuihin. Kokki ja keittokirjailija luennoi ahkerasti raakaravinnon puolesta ja haluaa kannustaa muitakin syömään oppiensa mukaisesti.

Lähde Youngonrawfood.com

Lue myös:

    Uusimmat