Mainos

7-vuotiaiden kaksostyttöjen kuvilla hurja somesuosio – menestyksekäs ura tiedossa?

Hurmaaville kaksostytöille voidaan ennustaa menestyksekästä uraa. 

Leah Rose ja hänen kaksoissiskonsa Ava Marie ovat syntymästään asti kääntäneet ihmisten päitä luontaisella kauneudellaan. Kaliforniassa vuonna 2010 syntyneiden kaksostyttöjen äidin Jaqin mukaan he saavat aina runsaasti huomiota ulkona liikkuessaan, ja ensimmäinen mallitoimisto otti perheeseen yhteyttä tyttöjen ollessa vasta puolen vuoden ikäisiä. 

– Niin kauan kun muistan, tuntemattomat ihmiset ovat tulleet luoksemme ollessamme ulkona ja kysyneet ensimmäiseksi, ovatko he kaksosia. Seuraava toteamus on aina: ”Vau, he ovat niin kauniita, sinun tulisi todella harkita heille mallinuraa", äiti kertoo blogissaan. 

Instagramista Clementstwins-tilin alta löytyy lukuisia, toinen toistaan upeampia kuvia näistä ihmekaksosista. Osassa kuvista poseeraa myös tyttöjen isoveli, ja kuvien perusteella voidaankin todeta, että Clementsin perheessä on uskomattoman kauniit lapset. Tilillä on seuraajia yli 250 000, ja kuvilla on tykkäyksiä kymmeniä tuhansia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tyttöjen kauneus tuli suuren yleisön tietoisuuteen vasta muutama kuukausi sitten, sillä heidän äitinsä oli päättänyt pitää tytöt poissa julkisuudesta, kunnes he täyttäisivät seitsemän vuotta.  Vaikka perhe on jo vuosien ajan saanut lukuisia yhteydenottoja mallitoimistoilta, äiti ei pitänyt kiireistä lapsiperheen arkea sopivana hetkenä suostua tarjouksiin, vaan päätti odottaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tänä vuonna, vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun tyttöjen ensimmäiset mallikuvat oli julkaistu, tytöt olivat jo nousseet koko maailman tietoisuuteen.

– Minulla on sellainen tunne, että tämä vuosi tulee olemaan heille hauska ja jännittävä, äiti toteaa. 

Jos suosio jatkuu tulevaisuudessa yhtä suurena kuin ensimmäisinä kuukausina, tytöille voidaan odottaa menestyksekästä uraa.

***

3:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.