"7 sääntöä, joilla saat mieheni" – petetyn vaimon sarkastinen kirje leviää somessa

Petetty nainen julkaisi Facebookissa raivoisan tekstin, jonka hän osoitti miehensä toiselle naiselle, kertoo muun muassa Viral Thread -sivusto.

Pettäminen on ikävä asia, johon suhtaudutaan hyvinkin eri tavalla. Toiset raivostuvat ja heittävät puolisonsa tavarat parvekkeelta, kun toiset taas suhtautuvat asiaan tyynesti.

Nykyisin turhautumistaan voi purkaa myös sosiaalisen median kautta, kuten teki useiden sivustojen mukaan eräs kahden lapsen äiti, joka tajusi miehensä pettävän häntä. Melanie-niminen nainen kirjoitti Jennifer-nimiselle rakastajattarelle julkisen kirjeen, ja julkaisi tämän Facebookissa. 

Laajalti levinnyt postaus sisälsi seitsemän sääntöä, joita Jenniferin tulisi noudattaa pitääkseen miehen omanaan. Näin Melanie kirjoitti postauksessaan. 

1. Sinun tulee tukea häntä taloudellisesti

Sanon tämän vain siksi, että meillä on kaksi yhteistä lasta (minkä varmasti jo tiesitkin.) Tämä tarkoittaa sitä, että heidän tarpeensa kahmaisevat suuren osan hänen palkkapussista. Pidä mielessä myös se, että hän tulee maksamaan vielä monen vuoden ajan meille elatusapua. Joten unohda hänen rahansa, ne ovat minun!

2. Sinun tulee antaa hänelle aikaa joka toinen viikonloppu 

Nämä viikonloput tulevat nimittäin olemaan aikaa, jolloin hän näkee lapsiaan. Hän kertoi sinun olevan vain yksi humalainen pano, jonka tapasi bileissä. Kuten varmasti ymmärrät, en voi lasten turvallisuuden tähden antaa teidän tavata lapsiamme rajattomasti. Ihan vain jotta varmasti tiedät, sinä olet syypää siihen, minkä vuoksi haluan rajoittaa tapaamisia.

3. Sinun tulee ostaa hänelle uusi puku

Tänä aamuna, kun hän astui ulos suihkusta vettä valuvana, näin puremajälkesi hänen kehossaan. Silloin silmissäni pimeni, ja revin lähes kaikki hänen vaatteensa. Tämän vuoksi hän tuli luoksesi lähes alasti. Positiivisesti ajatellen, nyt voit ostaa hänelle minkälaisia vaatteita tahdot.

4. Sinulla ei tule olemaan kunnon seksielämää

Kyllä, tiedän ettette rakastelleet viime yönä. Siitä lähtien, kun hän loukkasi selkänsä neljä vuotta sitten, hänen miehisyytensä ei ole toiminut kunnolla. Huono asia sinulle, koska ennen tätä meillä oli mahtavaa seksiä ja rakastelimme koko ajan! Ja muuten, asia ei ole korjattavissa. Se ei ehkä parane koskaan, joten opi elämään sen kanssa.

5. Et saa palauttaa häntä minulle

Olin hänelle hyvä vaimo, ja hänellä oli hyvä olla luonamme. Älä ylläty, jos et pysty täyttämään hänen odotuksia. Tämä on asia, jonka vuoksi hän tekee sinut taatusti onnettomaksi. 

6. Hän tulee syyttämään sinua kaikesta tästä 

Hän kertoi minulle kyyneleet silmissään, että olit toivonut hänen vaimonsa näkevän tämän. En tiedä sanoitko niin vai et, en itse asiassa välitä. Mutta tässä tapauksessa toiveesi tuli toteen. Hän oli niin vihainen kommentistasi, että pyysi anteeksi, vaikka minä löin häntä. Tiedän, että väkivalta on väärin, enkä ole lyönyt ketään aikaisemmin. Kuitenkin pyydän anteeksi sitä, mitä tein. Toivon, että voisin palata ajassa taaksepäin ja tähdätä hieman alemmas.

7. Aion satuttaa sinua mahdollisimman paljon

Tämä ei ole oikeastaan sääntö, vaan ystävällinen varoitus. Tulen pitämään huolta siitä, että käytän mahdollisimman paljon aikaani sinun loukkaamiseesi. Aion satuttaa sinua ja häntä yhtä paljon kuin sinä satutat parhaillaan lapsiamme. Olin hänen kanssaan lähes 12 vuotta, joten tunnen hänet hyvin. Kyllä, tunnen tyydytystä teoistani. Ihan vain tiedoksi, jos ihmettelet.

Joten kiitos Jennifer, sinä joka jätit puremajälkiä mieheni rintaan. Näytit minulle, että 11 vuotta ja kaksi lasta eivät pärjää sinulle. Annan sinulle aplodit mieheni voittamisesta. 

Lähde: Viralthread

Voivatko mies ja nainen olla viattomasti vain ystäviä? Vinkkimiehet vastaavat videolla:

2:02

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja